Διεθνή

Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκαν 8.000 αντικείμενα στο κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου [vid]

Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκαν 8.000 αντικείμενα στο κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου [vid]
Υπόθεση Μαντλίν: Πολλά αντικείμενα είχαν θαφτεί δίπλα στον νεκρό σκύλο του Μπρίκνερ, στην εγκατάσταση που βρισκόταν σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ της Γερμανίας.

Στοιχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο, εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο του παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ της Γερμανίας.

Πρόκειται για περίπου 8.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο που είχαν αποθηκευτεί σε σκληρούς δίσκους και USB sticks και είχαν θαφτεί δίπλα στον νεκρό σκύλο του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, Κρίστιαν, σύμφωνα με τα ευρήματα από τις γερμανικές Αρχές.

Υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτός είναι ο ύποπτος που τη σκότωσε

Σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας «60 λεπτά», «δεν έχουμε το σώμα και κανένα μέρος του σώματος του παιδιού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν».

Όταν ερωτήθηκε εάν κάποια από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν, ήταν της μικρής κοπέλας, απάντησε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να το σχολιάσω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν φωτογραφίες ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».

Θυμίζουμε πως ο 43χρονος Μπρίκνερ ταυτοποιήθηκε ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής πριν από περίπου έναν μήνα αλλά προς το παρόν εκτίει ποινή φυλάκισης επτά ετών για τον βιασμό μίας 72χρονης γυναίκας στην Πράια ντα Λουζ το 2005, περιοχή από την οποία απήχθη και η Μαντλίν δύο χρόνια αργότερα. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στην εξαφάνιση της Μαντλίν και δεν έχει δεχτεί ακόμα κατηγορίες για την εξαφάνιση ή τον θάνατό της.

Το στοιχείο που συνδέει τον παιδόφιλο με την εξαφάνιση της Μαντλίν

Ωστόσο, οι Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες πως έχουν «ισχυρές αποδείξεις» ότι η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. Η ομάδα του εισαγγελέα Γουόλτερς  παράλληλα ανακάλυψε ότι τη νύχτα που εξαφανίστηκε η 3χρονη τότε Μαντλίν από το θέρετρο στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, ένα κινητό τηλέφωνο που συνδέεται με τον βασικό ύποπτο χρησιμοποιήθηκε στην άμεση περιοχή του δωματίου του ξενοδοχείου όπου και διέμενε το κοριτσάκι.

«Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου, που χρησιμοποιήθηκε από τον ύποπτό μας την 3η Μαϊου 2007, είχε συνδεθεί στον ιστό που ανήκει στο Ocean Club στην Πράια ντα Λουζ», επεσήμανε ο εισαγγελέας για τον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος είναι κοντά στην αποφυλάκιση, μία δυσάρεστη εξέλιξη για τις γερμανικές Αρχές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, οι δικηγόροι του Μπρίκνερ έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη τους, ο οποίος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments