Lifestyle

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει
Με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Ευγενία Σαμαρά συμμετείχε τη φετινή σεζόν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», όπου συγκλόνισε μέσα από την ερμηνεία της Νόρα. Η ηθοποιός μετά και το grand φινάλε της σειράς έχει αρχίσει να χαλαρώνει απολαμβάνοντας το καλοκαίρι και τις βουτιές της, φορώντας διάφορα μαγιό, τα οποία «κολάζουν» τους θαυμαστές της και προκαλούν «σεισμό» στο Instagram.

Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της όπου πόζαρε με ένα «καυτό» leopard μπικίνι, έγραψε σαν λεζάντα μία παράφραση της γνωστής ρήσης από την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή «Ἔρως ἀνίκατε μάχαν» (Έρωτα αντίκειται στη μάχη). Συγκεκριμένα ανέφερε, «θέρος ανίκατε μάχαν» (καλοκαίρι ανίκητο στη μάχη), με τα like και τα σχόλια να «πέφτουν βροχή».

Η Ευγενία Σαμαρά είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου & της τηλεόρασης καθώς και παρουσιάστρια. Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Το 2005 τελειώνοντας το σχολείο και πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ. Από το 2017 είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή στην χιουμοριστική εκπομπή του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα και αμέσως κέρδισε την προσοχή μας.

Πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη πραγματοποίησαν μικρή απόδραση στην Ελαφόνησο για βουτιές. Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με φίλους τους πήγαν σε κάμπινγκ όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι δυο γνωστοί ηθοποιοί που μετρούν τουλάχιστον πέντε χρόνια κοινής πορείας, μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στα social media εικόνες από την εξόρμησή τους με τις καυτές πόζες της Ευγενίας να συγκεντρώνουν likes και θετικά σχόλια. Άλλωστε το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα και ως μοντέλο. Αλλά η υποκριτική ήταν η μεγάλη της αγάπη από μικρό παιδί και την κέρδισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments