Πολιτική

Ελληνικό: Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Ελληνικό: Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης
Ελληνικό: Με βολές κατά των χειρισμών της ελληνικής κυβέρνησης υποδέχτηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό.

Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου, μετά από χρόνια καθυστερήσεων, ξεκίνησαν οι εργασίες σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη είναι ο καθαρισμός του χώρου και οι κατεδαφίσεις και η δεύτερη φάση του είναι η εκσκαφή, η θεμελίωση και το χτίσιμο των κτιρίων.

Με βολές κατά των χειρισμών της ελληνικής κυβέρνησης υποδέχτηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και φιέστα με χρήματα των Ελλήνων πολιτών.

Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τα εγκαίνια των εργασιών στο Ελληνικό

«Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!», αναφέρει ο αρμόδιος υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη»

«Ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν ξεμπλοκάρισμα της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως ανάπτυξη τις εργασίες κατεδάφισης πέντε εκ των 900 αυθαίρετων κτισμάτων. Και όλα αυτά τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «μετά και από τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας».

«Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας. Και αυτό είναι το μόνο για το οποίο αξίζετε συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επικριτική στάση και από ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Κυριάκο Βελόπουλο

«Αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού για τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων», ζητά η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Παράλληλα, επικρίσεις διατυπώνει και το ΜέΡΑ25. «Με χρήματα των πολιτών οι μπουλντόζες στο Ελληνικό», επεσήμανε ο βουλευτής Δυτικής Αθήνας του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος επανέλαβε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments