Video

Μαμά πώς τον λένε: Κοριτσάκι διακόπτει ζωντανή σύνδεση στο BBC

Μαμά πώς τον λένε: Κοριτσάκι διακόπτει ζωντανή σύνδεση στο BBC
Μαμά πώς τον λένε: Το κοριτσάκι κινείται σαν σίφουνας και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή της μαμάς της, παρότι εκείνη ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το BBC.

Επική χαρακτηρίζεται η χαριτωμένη και φυσική εισβολή ενός μικρού κοριτσιού στο δωμάτιο μέσα στο οποίο βρισκόταν η μητέρα της που έδινε συνέντευξη live στο BBC.

Μετά από περισσότερους από τρεις μήνες εντός σπιτιού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι γονείς έχουν, κατά κάποιο τρόπο, εξοικειωθεί με τις προκλήσεις της εργασίας από το σπίτι και της φροντίδας των παιδιών. Όταν όμως, η εργασία περιλαμβάνει live σύνδεση στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, τα πράγματα όπως έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν, μπορεί να πάνε πολύ στραβά.

Σίγουρα η εν λόγω παρέμβαση ήταν απρόβλεπτη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στο BBC με παρουσιαστή τον Christian Fraser ο οποίος μιλούσε με την καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας στο London School of Economics, Δρ. Κλερ Γουένχαμ (Clare Wenham). Το θέμα τους αφορούσε στα δεδομένα των τεστ για τον κορωνοϊό όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνισή της στην οθόνη η κόρη της, Σκάρλετ.

Τίποτα δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει το κορίτσι – σίφουνα!

Το κοριτσάκι κινείται σαν σίφουνας και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή της μαμάς της, προσπαθώντας να επιλέξει το καλύτερο μέρος για να βάλει μια ζωγραφιά που έχει κάνει με έναν μονόκερο. «Σκάρλετ, νομίζω ότι η ζωγραφιά είναι καλύτερα στο κάτω ράφι, είναι ένας εκπληκτικός μονόκερος», της απηύθυνε τον λόγο χαριτολογώντας ο παρουσιαστής.

Η επίκουρη καθηγήτρια Κλερ Γουένχαμ συνέχισε να μιλά για περισσότερο από ένα λεπτό για τα ζητήματα πρόσβασης σε δεδομένα των τεστ όσο προσπαθούσε να περιορίσει τις… δράσεις της κόρης της η οποία σκαρφάλωσε ακόμα και στο γραφείο! Τίποτα όμως, δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει το κορίτσι – σίφουνας! Είναι ολοφάνερο πως θέλει απεγνωσμένα να μάθει ποιος της μιλάει. «Μαμά, πώς τον λένε; Ποιο είναι το όνομά του;», ρωτάει με τη μαμά της να της απαντάει και να ζητάει συγγνώμη για την παρεμβολή!

Αφού της είπε το όνομά του, έδειξε ικανοποιημένη και έφυγε από την οθόνη, ενώ η μητέρα της ολοκλήρωσε την συνέντευξη, δείχνοντας τόσο την υπομονή της όσο και τον επαγγελματισμό της. Το βίντεο μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πολλές προβολές.

Παρόμοια σκηνικά είχαν συμβεί και στον ειδικό Ρόμπερτ Κέλι, ο οποίος δέχθηκε την «εισβολή» των δύο μικρών του παιδιών, τον Μάρτιο του 2017, καθώς και στη συντάκτρια εξωτερικών υποθέσεων του Sky News, Ντέμπορα Χέινς, η οποία διακόπηκε από συγγενικό της πρόσωπο που ήθελε να φάει μπισκότα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments