Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/07/20].

Κριός

Αν θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα τώρα, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται. Αν είσαι ελεύθερη χρησιμοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μερικά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου….ή το κεφάλι ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως ο εραστής σου είναι περισσότερο από πρόθυμος για να ακούσει αυτά που έχεις να πεις, για ένα ευαίσθητο θέμα. Απέρριψε κάθε πεποίθηση ότι οι μεγάλες χειρονομίες, είναι επιλογή.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να ληφθεί μια απόφαση σχετικά με τις τρέχουσες περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Το επίκεντρο είναι η πορεία και η εξέλιξη της σχέσης σας. Ξεκίνησε μια νέα εποχή. Εσύ και το ταίρι σου, έχετε συνειδητοποιήσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προχωρήσει η σχέση σας σε νέο επίπεδο. Επομένως πρέπει αρχικά να συζητήσετε τις προτάσεις σας.

Δίδυμοι

Είσαι ελεύθερη; Η συνάντηση με κάποιο άτομο που θα σου κάνει κλικ, είναι κάτι που δε χρειάζεται καν να συζητηθεί. Επειδή αν πίστευες πως μια κοινωνική συγκέντρωση στερείται ερωτικών δυνατοτήτων, τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα. Είσαι σε σχέση; Η μεγάλη οικειότητα με το ταίρι σου, μπορεί να σε κάνει απρόσεκτη!

Καρκίνος

Δεν μπορείς να επιβάλλεις στον εραστή σου τις απόψεις σου. Αν αισθάνεσαι πως αρνείται ν’ ακούσει τη δική σου άποψη για ένα θέμα, είναι καλύτερα ν’ απομακρυνθείς προς το παρόν. Μπορείς να επαναλάβεις αυτή τη συζήτηση αργότερα…. Όταν θα έχετε ηρεμήσει και οι δύο και οι προοπτικές θα είναι καλύτερες για μια ήρεμη και ισορροπημένη συζήτηση μεταξύ σας.

Λέων

Μπορεί να μη θέλεις να φανείς πως έχεις για όλα μια απάντηση, στα μάτια του εραστή σου. Επομένως, απέφυγε να βρεθείς σε θέση να έρθεις σε αντιπαραβολή μαζί του. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου, μπορεί να βάλει κι άλλο κάρβουνο στη φωτιά. Προσπάθησε να ακούσεις τι προσπαθεί να σου πει…ακόμα κι αν η μέθοδός του δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Παρθένος

Μια πρόταση του αγαπημένου σου μπορεί να σου φανεί αρχικά, πως προσπαθεί με πάθος να επικεντρωθεί στις ανάγκες του.. Αν όμως προθυμοποιηθείς να ακούσεις όσα προτείνει….τότε θα ωφεληθείτε και οι δύο. Ανεξάρτητα από το ποιος προτείνει κάτι, η αλλαγή είναι στον αέρα. Απλά να είσαι προετοιμασμένη να προσαρμοστείς.

Ζυγός

Ο εραστής σου θα μπορούσε να είναι σε ασυνήθιστα αντιπαραθετική διάθεση τώρα. Αντικρούει συνεχώς κάθε άποψή σου και προτείνει μια άλλη. Μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας θα απομακρύνει οριστικά τη μεταξύ σας διαμάχη. Το να μη μιλήσεις καθόλου, δε είναι επιλογή.

Σκορπιός

Μπορεί να συμβεί πρόοδος στην ερωτική σου ζωή – και με τους όρους σου. Αλλά το βάρος θα πέσει στους ώμους σου. Μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία να ρίξεις μερικά εμπόδια και να μιλήσεις ανοιχτά και ειλικρινά με το ταίρι σου. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας σαν ζευγάρι και να ευημερήσει η σχέση σας.

Τοξότης

Η αλλαγή στα ερωτικά σου, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως έχεις βγει από τη ζώνη άνεσης της σχέση σου. Αυτό σου προσφέρει την ευκαιρία να ρισκάρεις με τρόπους, που δίσταζες να κάνεις στο παρελθόν. Υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας και αυθορμητισμού στην ατμόσφαιρα. Και η υπέροχη ρομαντική εξέλιξη που περιμένει….θα συμβεί μόνο αν αποδεχτείς πως κάτι ναι μεν αλλάζει….αλλά γίνεται καλύτερο και δυνατότερο.

Αιγόκερως

Ό,τι απρόβλεπτο συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή, σε απογοητεύει. Αργά αλλά σίγουρα, ορισμένες προβλέψιμες καταστάσεις, καταργούνται. Ίσως, είναι το γεγονός ότι οι τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες ή περιστάσεις προσφέρουν κάτι προκλητικό – ή ελαφρώς επικίνδυνο. Η αίσθηση της περιπέτειάς σου, χρειάζεται να αποδεχτεί τη συγκίνηση…. που τώρα επιζητάει την προσοχή σου.

Υδροχόος

Μπορείς να προσφέρεις δυνατή ανακούφιση στον κόσμο του αγαπημένου σου τώρα. Μια λύση, θα προσφέρει τη διαβεβαίωση που χρειάζεται. Μην υποτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να τον βοηθήσεις. Άκουσε τις ανησυχίες του και υποστήριξέ τον. Μπορείς να του συμπαρασταθείς όσο καλύτερα μπορείς και να ξέρεις πως θα σου το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!

Ιχθύες

Μια ρομαντική ιδέα που δεν σε γεμίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, θα σου προσφέρει νέες δυνατότητες. Το γέλιο και η ανεμελιά, θα μπορούσε επίσης να είναι ο καταλύτης. Το να είσαι ανοιχτόμυαλη, μπορεί να συμβάλλει για να εξαφανιστεί κάθε ένταση και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Άφησε πίσω σου, τις οποιεσδήποτε ανησυχίες…γιατί η κάλυψη των αναγκών σου, προέχει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments