Lifestyle

Ματίνα Νικολάου: Η στιγμή που η “Βάνια” φίλησε on air τον σύντροφό της, όπως η Μενεγάκη

Ματίνα Νικολάου: Η στιγμή που η “Βάνια” φίλησε on air τον σύντροφό της, όπως η Μενεγάκη
Ματίνα Νικολάου: Δείτε το  βίντεο όπου η Βάνια από το "Καλό Μεσημεράκι" φιλάει τον αγαπημένο της, όπως η Ελένη Μενεγάκη τον Μάκη Παντζόπουλο. 

Στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς για το “Καλό Μεσημεράκι” η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς “Βάνια” με μια κίνησή της κατάφερε να γίνει viral. Ποια είναι όμως αυτή η κίνηση θα αναρωτηθείτε πολλοί από εσάς. Μα φυσικά να φιλήσει το σύντροφό της αλά.. Ελένη Μενεγάκη. Πιο συγκεκριμένα η Βάνια θέλησε να αντιγράψει τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη και την ώρα που οι Alcatrash τραγουδούσαν το «Παραδόθηκα», η ίδια κατευθύνθηκε προς τα παρασκήνια και το σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη, γύρισε την κάμερα και τον φίλησε. Το αποτέλεσμα ήταν, το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε στο  βίντεο την Βάνια να φιλάει τον αγαπημένο της , όπως η Ελένη Μενεγάκη τον Μάκη Παντζόπουλο. 

Παράλληλα, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, Νίκος Μουτσινάς ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου, καθώς η εκπομπή θα επιστρέψει κανονικά από Σεπτέμβρη, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Να έχετε ένα υπέροχο, ήρεμο καλοκαίρι, να πάρετε δυνάμεις, να κάνετε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι, να αγαπάτε τον εαυτό σας. Κι εμείς… Τα λέμε Στέλιο τον Σεπτέμβρη; Ανακοινώνω; Μεγάλη σιγουριά! Άμα ξέρεις κάτι παραπάνω… Εμείς ραντεβού εδώ το Σεπτέμβρη! Πολλά φιλιά, θα μου λείψετε, γεια σας!», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Υπενθυμίζουμε την πολυσυζητημένη στιγμή της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει “πάταγο” στα ελληνικά ΜΜΕ, τις τρεις τελευταίες ημέρες

Συγκεκριμένα, κατά την οριστική αυλαία της εκπομπής της και της τηλεοπτικής της παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη, σηκώθηκε την ώρα που η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε το νέο της κομμάτι «Παραδόθηκα», γύρισε την κάμερα και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο. Φυσικά στο πλευρό της στην τελευταία της τηλεοπτική εκπομπή ήταν εκτός από τους πολύ καλούς συνεργάτες της και η οικογένεια της, τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος.

«Πάω να φιλήσω ένα δικό μου άνθρωπο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο» είπε και έτρεξε στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου. Αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί, ο Άγγελος Λάτσιος  ενώ πίσω καθόταν η Βαλέρια και η Λάουρα Λάτσιου και στο βάθος ήταν η πεντάχρονη Μαρίνα Παντζόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments