Lifestyle

Με την Αμάντα θα θες και εσύ να αρχίσεις τη γυμναστική

Με την Αμάντα θα θες και εσύ να αρχίσεις τη γυμναστική
Η ξανθιά καλλονή με τις απίστευτες καμπύλες έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια άτομα- ακολούθους στο instagram.

Η Αμάντα εργάζεται ως γυμνάστρια και θεωρεί ότι οι γυναίκες πρέπει να γυμνάζονται, να έχουν καμπύλες και να μην μοιάζουν με τα αδύνατα μοντέλα της πασαρέλας. Εκτός από Personal trainer δίνει συμβουλές διατροφής ενώ αρθρογραφεί και έχει δική της στήλη fitness στην ιστοσελίδα της Κούρτνει Καρντάσιαν. Μάλιστα είναι και η προπονήτρια των αδερφών Καρντάσιαν.  Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες της στο instagram καταλαβαίνει γιατί έχει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς followers. Περισσότερα από 12 εκατομμύρια άτομα την ακολουθούν και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες πραγματικά κολάζει.

Η Αμάντα Λι γεννήθηκε το 1986 στον Καναδά και είναι το δεύτερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας με συνολικά πέντε παιδιά. Η πρώτη της επαφή με την γυμναστική ήρθε στην εφηβική της ηλικία όταν η μητέρα της, επίσης γυμναστρία, της έδειξε το χώρο με τα βάρη. Αν και αρχικά η Αμάντα δεν είχε πολύ αυτοπεποίθηση και μισούσε το σώμα της. Στο κολλέγιο ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού χορού αλλά περισσότερο το έκανε για να φτιάξει το σώμα της.

Ώσπου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα βάρη. Έχοντας τη μητέρα της στο πλευρό της η οποία της έδινε κίνητρο την έβαλε σε σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων.

Παράληλα, η μητέρα εκτελούσε και χρέη φωτογράφου για τις εικόνες εκείνες που κοσμούν το instagram και γενικά τα social media της Αμάντας. «Όταν άρχισε να τρέχει η τρέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήξερα ότι θα ήταν πολύ καλό για τη δουλειά μου, επειδή πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς να μπουν σε φόρμα και να τρώνε σωστά” είχε πει σε συνέντευξή της.

Η αναγνωρισιμότητα σιγά σιγά της άνοιξε πόρτες και στο μόντελινγκ ενώ οι ακόλουθοί της αυξάνονταν με γοργό ρυθμό. Την δουλειά της τη διαφήμιζε στα social media ενώ αρκετοί επώνυμοι αποφάσισαν να την προσλάβουν ως personal trainer, μεταξύ των οποίων και οι αδελφές Καρντάσιαν. Η 32χρονη ξανθιά καλλονή διαθέτει μοναδικές καμπύλες και φυσικά απίστευτα οπίσθια, τα οποία αναδεικνύει μέσω των αποκαλυπτικών  φωτογραφιών που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά και στα άλλα social media κάνοντας το ανδρικό κοινό να παραληρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments