Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης στον «Φιλελεύθερο»: «Σπάνια έχουν γίνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα»

Κυριάκος Μητσοτάκης στον «Φιλελεύθερο»: «Σπάνια έχουν γίνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα»
Κυριάκος Μητσοτάκης στον "Φιλελεύθερο": "Παρότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πολύ μεγάλες προκλήσεις, οικονομικές, γεωπολιτικές, υγειονομικές κατορθώσαμε πολλά" τόνισε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο και για την εικόνα της χώρας μας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα κατά το πρώτο έτος της θητείας του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σπάνια έχουν γίνει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Παρότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πολύ μεγάλες προκλήσεις, οικονομικές, γεωπολιτικές, υγειονομικές κατορθώσαμε πολλά» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε σχετικά με την εικόνα της χώρας μας: «Η Ελλάδα έχει σήμερα μια εντελώς διαφορετική, αναβαθμισμένη εικόνα στον κόσμο. Το όνομα της χώρας δεν είναι πλέον συνώνυμο της κρίσης, αλλά χρησιμοποιείται ως παράδειγμα επιτυχούς διαχείρισης μιας τεράστιας πρόκλησης, όπως είναι η πανδημία. Οι πολίτες εμπιστεύονται περισσότερο το κράτος.

Ενώ παράλληλα συνέχισε: «Ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που διευκολύνουν τη ζωή των πολιτών και συζητούνταν επί χρόνια πραγματοποιήθηκαν σε λίγες εβδομάδες. Επενδύσεις που είχαν βαλτώσει και θα δώσουν δουλειά σε δεκάδες χιλιάδες νέους, ξεμπλόκαραν. Είδατε τις εικόνες χθες από το Ελληνικό. Εκπέμπουν ένα θετικό σήμα σε όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον συνέχισε κατά τη δήλωσή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο πρωθυπουργός: «Η θεσμική τάξη αποκαταστάθηκε. Η διάκριση των εξουσιών είναι για εμάς απαράβατος κανόνας. Η εικόνα της Ελλάδας σήμερα δεν είναι αυτή της μιζέριας και των τριτοκοσμικών αναζητήσεων, αλλά μιας χώρας που ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση και τον κόσμο κατάματα».

Όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις περσινές εκλογές

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις περσινές εκλογές, ο πρωθυπουργός τόνισε τα εξής: «Η Τρίτη 7 Ιουλίου δεν είναι ημέρα πανηγυρισμών, είναι μέρα δουλειάς για μας, όπως όλες οι άλλες. Με σκληρή προσπάθεια του χρόνου τέτοια εποχή η δύσκολη συγκυρία θα είναι πίσω μας και η οικονομία όχι μόνο θα έχει κερδίσει το έδαφος που θα χάσει φέτος λόγω της πανδημίας, αλλά θα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχουμε αλλάξει τη χώρα αξιοποιώντας τους κοινοτικούς πόρους και τις τεράστιες δημιουργικές ικανότητες των Ελλήνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments