Διεθνή

Διαμέρισμα με ντουζιέρα μέσα στην κουζίνα νοικιάστηκε για 1.464 ευρώ [pics]

Διαμέρισμα με ντουζιέρα μέσα στην κουζίνα νοικιάστηκε για 1.464 ευρώ [pics]
Ντουζιέρα μάσα σε κουζίνα: Αν και ακούγεται παράδοξο, διαμέρισμα στις ΗΠΑ κατάφερε να ενοικιαστεί με αυτήν την «ιδιόρρυθμη» αρχιτεκτονική και μάλιστα για το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.464 ευρώ.

Για όσους ψάχνουν διαμέρισμα ή έχουν μετακομίσει συχνά στη ζωή τους σίγουρα οι ειδήσεις για τα περίεργα που συμβαίνουν σε σπίτια προς ενοικίαση δεν είναι έκπληξη. Πολλές φορές μπορεί να συναντάμε κακοτεχνίες ιδιαίτερα περίεργες ή ελλείψεις που κάνουν ένα σπίτι μη κατοικήσιμο. Ωστόσο διαμέρισμα στις ΗΠΑ κατάφερε να ενοικιαστεί με μία «ιδιόρρυθμη» αρχιτεκτονική και μάλιστα για το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.464 ευρώ.

Μέσα στην κουζίνα βρίσκεται η ντουζιέρα. Ναι, καλά διαβάσατε. Εκεί που περιμένεις ότι θα δεις ένα πάγκο και ντουλάπια, ο τοίχος κάνει μία εσωχή και υπάρχει μία ντουζιέρα ανάμεσα από το ψυγείο.

Δεν γνωρίζουμε αν οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να πείσουν τους υποψήφιους ενοικιαστές ότι πρόκειται για αρχιτεκτονική πρωτοπορία, ωστόσο το διαμέρισμα δεν άργησε να βρει τον ένοικό του.

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν γίνει viral διάφορα διαμερίσματα για περίεργους λόγους. Ωστόσο ελάχιστα μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα, αυτού που άρχισε να κυκλοφορεί πριν από λίγες μέρες στις ΗΠΑ.

Το διαμέρισμα αυτό, σύμφωνα με το gazzetta.gr λοιπόν βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στην Union Avenue και Broadway στο Williamsburg, με την τιμή του να φτάνει τα 1.650 δολάρια το μήνα, δηλαδή 1.464 ευρώ.

Μέχρι και ο μεσίτης που ανέλαβε να βρει ενοικιαστεί έμεινε έκπληκτος από αυτή την καινοτομία, όπως μπορείτε να δείτε στην περιγραφή της αγγελίας που έβαλε στο site του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments