Διεθνή

Κάνιε Γουέστ εκλογές των ΗΠΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο γνωστός ράπερ

Κάνιε Γουέστ εκλογές των ΗΠΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο γνωστός ράπερ
Κάνιε Γουέστ εκλογές των ΗΠΑ: Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε η δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν περί υποψηφιότητας στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών.

“Φωτιά” βάζει ο γνωστός ράπερ με την ανακοίνωσή του ότι θα βάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. O Κάνιε Γουέστ, o 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, γνωστοποίησε την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο γνωστός ράπερ στο Twittter, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION. Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο εκκεντρικός καλλιτέχνης θα κάνει πράξη αυτό που ανακοίνωσε…

Στήριξη του Γουέστ στον Τράμπ

Υπενθυμίζεται ότι το 2018, ο Κάνιε Γουέστ, στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνοντας ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη). Ο Αμερικανός σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι ο Tραμπ τον έκανε να αισθάνεται σαν τον Superman! Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο Γουέστ κατά τη συνάντησή τους έθιξε τον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική», ενώ εξέφρασε την άποψή του και για το φλέγον ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα». Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τράμπ είπε ότι ο Kanye West είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ στο φινάλε δεν έλειψαν και οι θερμοί εναγκαλισμοί…«Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ», είπε ο West και αμέσως σηκώθηκε όρθιος και «έδωσε» μία μεγάλη αγκαλιά στον Αμερικανό πρόεδρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments