Lifestyle

Η κούκλα παρουσιάστρια που ρίχνει στη μάχη ο ΣΚΑΪ

Η κούκλα παρουσιάστρια που ρίχνει στη μάχη ο ΣΚΑΪ
Δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω της.

Σε ρυθμούς αναδιοργάνωσης βρίσκονται τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών εν όψει της νέας σεζόν, παρόλο που η φετινή τελείωσε πριν από λίγα 24ωρα. Ήδη οι διευθυντές προγραμμάτων κλείνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις συνεργασίες τους πριν και εκείνοι με τη σειρά τους φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ για τον οποίο η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Ένα από τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι του Φαλήρουν φαίνεται να είναι ο Γιώργος Λιάγκας, το συμβόλαιο του οποίου όμως λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Η αποτυχημένη τηλεοπτική χρονιά του παρουσιαστή, αλλά περισσότερο το μεγάλο θέμα που είχε δημιουργηθεί με το ΕΣΡ εξαιτίας του θέματος με την φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη και ο τρόπος που είχε παρουσιαστεί από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, έφεραν σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή απέναντι στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ήδη ο διευθυντής προγράμματος ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση με την πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει τη θέση του Λιάγκα στο πρόγραμμα του Σκάϊ. Η “Μενεγάκη της Κρήτης όπως της έχουν χαρακτηρίσει, κατάγεται από την Πρέβεζα και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία. Βέβαια όλα τα φανούν στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όπως και να έχει ο σταθμός του Φαλήρου ποντάρει πολλά στην παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με την γνωστή δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου η Ιωάννα Μαλέσκου  έφτασε ήδη στην Αθήνα και εθεάθη μάλιστα στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Νέο Φάληρο συνοδευόμενη από στελέχη του καναλιού. Πράγμα που σημαίνει ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική και η Μαλέσκου αναμένεται να είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του σταθμού.

Οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν πολύ σε αυτήν και θεωρούν ότι θα καλύψει και με το παραπάνω όχι μόνο το κενό του Λιάγκα, αλλά και εκείνο της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Η Ιωάννα Μαλεσκου έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, όπως προαναφέραμε,  ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά βρέθηκε στην τηλεόραση, όπου και της αρέσει. Στο Κρήτη TV παρουσιάζει κάθε μεσημέρι την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Μια έκπληξη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον Νίκο Μουτσινά την περασμένη Παρασκευή στην τελευταία του εκπομπή “Καλό Μεσημέρακι” στον ΣΚΑΙ για τη φετινή σεζόν. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, έστειλε ένα μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά για να του ευχηθεί “Καλό Καλοκαίρι”.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε ένα όμορφο μαγιώ που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και καθώς δροσιζόταν σε μια πισίνα, του είπε με το γεμάτο νάζι ύφος της: “Πολλές μέρες το σκεφτόμουνα. Ήθελα να είμαι εκεί μαζί σου ή να σε έχω εδώ. Αλλά μετά θυμήθηκα τη Βάνια, στους δύο τρίτος δεν χωρά. Πάντως, εδώ στην Κρήτη κάνει καύσωνα. Εσείς εκεί; Συνηθίσατε με τα κρύα αστεία; Καλό καλοκαιράκι, Νικόλα!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments