Lifestyle

Just The Two of Us: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στο μεγάλο τελικό

Just The Two of Us: Αυτά τα ζευγάρια πέρασαν στο μεγάλο τελικό
Just The Two of Us: Ο ημιτελικός του σόου τραγουδιού μας επιφύλασσε μεγάλες ανατροπές. Δείτε τα πέντε ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό.

Καθηλωτικός ήταν ο ημιτελικός του αγαπημένου σόου τραγουδιού καθώς λαμπερές εμφανίσεις έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στη σκηνή του Just The Two of Us. Ωστόσο, όπως είναι η  φύση του παιχνιδιού δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις ζευγαριών, αλλά και εκείνα που πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Tα πέντε ζευγάρια που κατόρθωσαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις είναι τα εξής:

  • Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής,
  • Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά,
  • Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα,
  • Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης,
  • Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Παρ όλα αυτά τρία ήταν μόνο εκείνα τα ζυευγάρια που πέρασαν στον του J2US

Ειδικότερα, η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό,  ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του σόου. Ωστόσο, τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό του J2US είναι η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

“Θέλω να σου εκφράσω το παράπονό μου” είπε η Δέσποινα Βανδή στη Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Η Δέσποινα Βανδή είπε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου την ώρα που είχε έρθει η σειρά της για να κρίνει την εμφάνιση του ζευγαριού: “Θέλω να σου εκφράσω το παράπονό μου”, αισθάνομαι ότι πάντα θέλεις να έχεις έναν αντίλογο σε ό,τι και αν λέμε”. Τότε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τής είπε ότι προφανώς πρέπει να υπάρχει αντίλογος καθώς έχει και εκείνη την άποψή της, όμως επεσήμανε πως περνάει πολύ καλά με τον Κώστα Καραφώτη και το διασκεδάζουν ιδιαίτερα. Η Δέσποινα Βανδή, αν και ενοχλημένη από τα σχόλια που είχε ακούσει πριν στο βίντεο από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, έδειξε να θέλει να δώσει τέλος σε ό,τι είχε ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και την παρουσιάστρια η οποία για την εμφάνιση του ζευγαριού σχολίασε ότι της άρεσε πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments