Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς Μακάμπι: Αποχαιρέτησε την «ομάδα του λαού» ο Σέρβος τεχνικός

Βλάνταν Ίβιτς Μακάμπι: Αποχαιρέτησε την «ομάδα του λαού» ο Σέρβος τεχνικός
Βλάνταν Ίβιτς Μακάμπι: Παρελθόν από την «ομάδα του λαού» αποτελεί ο Σέρβος τεχνικός.

Απόλυτα επιτυχημένος φεύγει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια εντυπωσιακής παρουσίας στον πάγκο της «ομάδας του λαού» θα ψάξει για την επομενη προπονητική του στέγη.

«Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα», δήλωσε με νόημα ο Σέρβος τεχνικός. Σε δύο χρόνια στον πάγκο της γνωστής ισραηλινής ομάδας κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ισραήλ.

Μάλιστα, ο 43χρονος Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου, με απολογισμό 25 νίκες, εννέα ισοπαλίες και καμία ήττα, με 62 γκολ ενεργητικό και οκτώ παθητικό. Μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη επίδοση.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ίβιτς, αλλά και των συνεργατών του: Μίλος Βεσελίνοβιτς, Χρήστου Κελπέκη, Ντάρκο Ομπράντοβιτς και Νέναντ Κοβάσεβιτς.

«Ο επικεφαλής προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τις τελευταίες δύο σεζόν, Βλαντιμίρ Ίβιτς, θα τερματίσει την παρουσία του στον σύλλογο μετά από δύο σεζόν. Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητής Μίλος Βεσελίνοβιτς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κέλπεκης, ο Ντάρκο Ομπράντοβιτς ο επικεφαλής προπονητής γυμναστικής και ο θεραπευτής Νέναντ Κοβάσεβιτς», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

O Βλάνταν Ίβιτς από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο της Μακάμπι: «Μετά από δύο φανταστικά χρόνια που είχαμε εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Μιτς Γκόλνταρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που εργάστηκαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για την επίτευξη του στόχου μας.

Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ και θα διατηρούμε πάντα το χρόνο που περάσαμε στην Μακάμπι στο μυαλό και την καρδιά μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments