Ελλάδα

Μόρια φονικό: Νεκρός 19χρονος Αφρικανός

Μόρια φονικό: Νεκρός 19χρονος Αφρικανός
Μόρια φονικό: Ένας Αφγανός μαχαίρωσε και σκότωσε έναν Αφρικανό στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Ακόμη ένας νεκρός από συμπλοκή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια. Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 6 Ιουλίου, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ένας 19χρονος από την Aκτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφορμή για τη συμπλοκή αποτέλεσε το κλέψιμο ενός κινητού.

Το χρονικό:

Όλα ξεκίνησαν στις 2:00 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα ο 19χρονος να χάσει τη ζωή του και οι υπόλοιποι να τραυματιστούν. Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος χάνει τη ζωή του στο ΚΥΤ:

Στα τέλη Μαΐου είχε σημειωθεί ακόμη ένα φονικό στον καταυλισμό, όταν 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε μια συνομήλικη ομοεθνή της. Ο καυγάς ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών. Χαρακτηριστικό της αγριότητας της σύγκρουσης, ήταν ότι η γυναίκα – θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό σφαγμένη και ήδη νεκρή. Η δράστιδα, αφού εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης και έφυγε προς τα γύρω βουνά, συνελήφθη αργότερα από τις Αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments