Video

Γουδή γλέντι: Συνωστισμός χιλιάδων ατόμων – Τι απαντά ο διοργανωτής

Γουδή γλέντι: Συνωστισμός χιλιάδων ατόμων – Τι απαντά ο διοργανωτής
Γουδή γλέντι: Όταν ο χώρος γέμισε, οι πύλες έκλεισαν αλλά συνέχισε να μπαίνει κόσμος από πλαϊνές εισόδους.

Χιλιάδες άτομα έδωσαν το παρών σε γλέντι στο Γουδή το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουλίου, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Ένα ξέφρενο γλέντι

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 2.000 άτομα τα οποία «του έδωσαν και κατάλαβε» ενώ φαίνεται πως αγνόησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού επιλέγοντας να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Γουδή, για να γλεντήσουν και να χορέψουν. Απίστευτες είναι οι εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν εκείνο το βράδυ στο άλσος ελληνικού στρατού στο Γουδή.

Αυτό είναι το σημείο στο οποίο συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα για ένα ξέφρενο γλέντι, αγνοώντας τις συνεχείς εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού. Τα τραπέζια γέμισαν από νωρίς και ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας. Εκατοντάδες άτομα χόρεψαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χόρευαν ακόμα και σε περβάζια παραθύρων!

Η Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσε τον κόσμο που άρχισε να επιδίδεται σε ξεχωριστές χορευτικές φιγούρες. Κάποιοι όπως φαίνεται στο βίντεο της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στον ΣΚΑΙ χόρευαν ακόμα και σε περβάζια παραθύρων! Από την άλλη, ο διοργανωτής του γλεντιού μίλησε στην εκπομπή και είπε πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν πέρασαν αστυνομικοί για έλεγχο.

Όπως ισχυρίστηκε, οι αποστάσεις, όσον αφορά στα τραπέζια τηρήθηκαν κατά γράμμα. «Ο φακός έδειχνε τον κόσμο παραπάνω, δεν ήταν τόσα τα άτομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιών Ζωγραφιωτών, Δημήτρης Μπίτσικας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το γλέντι στο Γουδή. «Είχαμε αντισηπτικά και ο κόσμος επιτέλους ξέσκασε».

«Περιμέναμε 500 με 600 άτομα»

«Εφαρμόσαμε στο 100% τα μέτρα, αλλά περιμέναμε 500 με 600 άτομα», προσέθεσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιών Ζωγραφιωτών. «Δεν είναι και έτσι όπως δείχνει ο φακός τόσο πολύ. Το δείχνει πιστεύω λίγο παραπάνω» συμπλήρωσε ο κος Μπίτσικας. «Ήταν ασυγκράτητοι. Πήγα πάρα πολλές φορές στην πίστα και τους είπα και κατέβηκαν», τόνισε ο κ. Μπίτσικας και προσέθεσε ότι μετά από λίγο και πάλι η πίστα γέμιζε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments