Διεθνή

Forbes: Αφαίρεσε την Kim Kardashian από τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους

Forbes: Αφαίρεσε την Kim Kardashian από τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους
Forbes: Στο τέλος Μαΐου το περιοδικό αποκάλυψε τη φερόμενη ως «απάτη» της Kylie Jenner, κατηγορώντας την για κατασκευασμένες» επιστροφές φόρου.

Τo Forbes από ό,τι φαίνεται δεν έχει σκοπό να αφήσει σε ησυχία την οικογένεια Kardashian – Jenner – West. Αφού εξέθεσε την Kylie Jenner υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δισεκατομμυριούχος όπως διατείνεται δεξιά και αριστερά, αγνόησε τον Kanye West (ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα κιόλας) τώρα τα έβαλε και με την Kim, εξηγώντας ότι είναι και εκείνη «φτωχότερη» από τα λεγόμενά της.

Όπως και η νεότερη αδερφή της, το Forbes αναφέρει ότι η «αξία» της Kim ανέρχεται σε 900 εκατ. δολάρια μετά την ανακοίνωση της πώλησης 20% του μεριδίου της εταιρείας καλλυντικών KKW Beauty cosmetics στην Coty έναντι 200 εκατ. δολαρίων. Κατά τους υπολογισμούς του μάλιστα και σύμφωνα με το τρίτο φορολογικό τρίμηνο του 2021, η Kim θα έχει το 72% της εταιρείας με το υπόλοιπο 8% να ανήκει στη μητέρα της, Kris και άρα να την εμποδίζει από το στάτους της δισεκατομμυριούχου.

Θυμίζουμε ότι ήταν μόλις τέλος Μαΐου όταν το περιοδικό αποκάλυψε τη φερόμενη ως «απάτη» της Kylie Jenner, κατηγορώντας την για κατασκευασμένες» επιστροφές φόρου ώστε να πειστεί πως η ίδια είναι η νεότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη. Από την πλευρά της, η Jenner τότε είχε απαντήσει ότι μπορεί να απαριθμήσει μία λίστα από 100 πιο σημαντικά πράγματα από το να έχει εμμονή με το πόσα χρήματα έχει όντως.

Kim Kardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα, επιχειρηματίας και μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από το 2007 και έπειτα. Η Κιμ γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες. Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερντ Καρντασοφ και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με τον Μπρους Τζένερ. Έχει ρίζες από την Αρμενία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Σκωτία. Αποφοίτησε από το Marymount High School (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστας της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Καριέρα

Τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το sex tape που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα media. Λίγο αργότερα, η Καρντάσιαν άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρίας Vivid Entertainment, η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, εκείνη και η οικογένεια της ξεκίνησαν να συμμετέχουν στο ριάλιτι του E!, «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, δημιούργησε spin-offs, το «Kourtney and Kim Take New York» , το «Kourtney and Kim Take Miami» , το Kourtney and Khloe Take The Hamptons , το Revenge Body With Khloe Kardashian , το Rob & Chyna , καθώς και το πολύ πρόσφατο Life of Kylie . Τον Δεκέμβριο του 2007, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό «Playboy», κάτι που την έκανε ακόμη πιο γνωστή.

Το 2008, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, με την ταινία «Disaster Disaster» στην οποία είχε το ρόλο της Λίζα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στον 7ο κύκλο του show «Dancing With The Stars» έχοντας ως παρτενέρ τον Mark Ballas. Τον Ιανουάριο του 2009, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «How I Met Your Mother» και λίγους μήνες αργότερα, έπαιξε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Beyond The Break» ως Έλ. Συμμετείχε ακόμα ως guest παρουσιάστρια του «WrestleMania XXIV» και guest κριτής στο «American’s Next Top Model». Τον Νοέμβριο του 2009, κυκλοφόρησε το άρωμα «Kim Kardashian» και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «CBS’s CSI: NY».

114 εκατομμύρια followers

Η Κιμ Καρντασιαν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια followers στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram . Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια ‘Μου αρέσει’ .Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και αρκετά προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών, Kim Kardashian: Hollywood το οποίο προσέθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια , καθώς και πληθώρα ρούχων κι άλλων προϊόντων . Πρόσφατα λάνσαρε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά , προσθέτοντας στις καταθέσεις της ακόμη 12.100.000$ . Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ, Kanye West, με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014, έχοντας αποκτήσει και τεσσερα παιδιά μαζί.

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως.[6] Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε «pop culture φαινόμενο».Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του «διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη». Το 2015, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2015 και έπειτα , τα εισοδήματα της γνωστής περσόνας ξεπερνούν κάθε χρόνο τις 50 εκατομμύρια δολάρια , χαρίζοντας της ξανά υψηλές θέσεις στη λίστα μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments