Διεθνή

Sebastián Athie: Πέθανε ο ηθοποιός του Disney Channel

Sebastián Athie: Πέθανε ο ηθοποιός του Disney Channel
Sebastián Athie: Σε ηλικία 24 χρονών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Disney Channel. Με μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον αποχαιρετά το κανάλι.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών άφησε ο σταρ του Disney Channel, Sebastián Athie. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμα γνωστά. Η εταιρία και άλλη συνεργάτες αποχαιρετούν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον νεαρό ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή.

Ο αποχαιρετισμός του Disney Channel

«H τέχνη και το χαμόγελό σου θα μείνουν για πάντα εδώ. Λυπούμαστε για την αποχώρηση του Sebastián Athie, θα τον θυμόμαστε για το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα για τη χρυσή καρδιά του. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια και τους φίλους του», αναφέρει το Disney Channel.

O Athie ξεκίνησε την καριέρα του στη σειρά «O11CE» το 2017. Επίσης είχε συμμετέχει στη μεξικάνικη σειρά «La Rosa de Guadalupe». Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του νεαρού ηθοποιού. Ο 24χρονος εργαζόταν ως μεταφραστής και στην Ένωση Διερμηνέων του Μεξικού η οποία σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια.

Το Disney Channel

To Disney Channel είναι ένα αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και οικογένεια. To κανάλι ανήκει ιδιοκτησιακά στην Disney Channels Worldwide, θυγατρική της Disney–ABC Television Group, μονάδα της Disney Media Networks, τμήμα της The Walt Disney Company, και μεταδίδεται δορυφορικά μέσω συνδρομητικών πλατφορμών. Το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει την Δευτέρα 18 Απριλίου 1983 και ξεκίνησε ως The Disney Channel, μέχρι τις 23 Αυγούστου 1997 που επαναλανσαρίστηκε στο σημερινό του όνομα σε Disney Channel. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια καθώς και ταινίες παραγωγής του Disney Channel ή της Walt Disney.

Το Disney Channel στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το Disney Channel ξεκίνησε να μεταδίδεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου του 2009 μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA (θέση 504) ενώ από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 εκπέμπει και από την COSMOTE TV (θέση 501). Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ζώνη αφιερωμένη στα παιδιά προσχολικής ηλικίας με κινούμενα σχέδια καθώς και προγράμματα για νεανικό κοινό με εφηβικές σειρές πρόσφατης παραγωγής αλλά και ταινίες. Οι περισσότερες σειρές είχαν προβληθεί και από την ΕΡΤ. Το κανάλι εκπέμπει μεταγλωττισμένο από τις 06:00 έως τις 03:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments