Lifestyle

Λυκουρέζος: Τι απάντησε για τη συμφιλίωση της κόρης του με την αδερφή της

Λυκουρέζος: Τι απάντησε για τη συμφιλίωση της κόρης του με την αδερφή της
Λυκουρέζος: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη ήταν ο γνωστός ποινικολόγος και μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του. Δείτε τι απάντησε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμφιλίωση της κόρης του με την αδερφή της

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση Μακρή αλλά και για την έως τώρα σταδιοδρομία του.

Κάνοντας μία αναδρομή στις υποθέσεις που ξεχωρίζει στην καριέρα του και που του έδωσαν την ώθηση στο να εξελιχθεί ένας από τους πιο φημισμένους νομικούς στον χώρο ανέφερε τις πολιτικές δίκες της εφημερίδας “Ελευθερία” και τις υποθέσεις Κοσκωτά και Νάσιουτζικ.

Ολοκληρώνοντας το κομμάτι της επαγγελματικής του διαδρομής, η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, ζητώντας του ένα σχόλιο για τη συμφιλίωση μεταξύ της κόρης του, Μαρίας Ελένης, και της Μάρθας Κουτουμάνου.

“Δεν θα σχολιάσω το θέμα αυτό καθόλου, ούτε θα μιλήσω για το θέμα αυτό καθόλου. Ό,τι είπα το είπα μία φορά και δεν επαναλαμβάνομαι”, δήλωσε κατηγορηματικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το χρονικό της κόντρας και της συμφιλίωσης

Ένταση, κόντρες, εξώδικα και μια δικαστική αντιπαράθεση σημάδεψαν τη σχέση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου, μετά τον θάνατο της μητέρας τους και σπουδαίας ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη. Ωστόσο όλα αυτά φαίνονται πως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι δύο αδερφές άφησαν πίσω τις διαφορές τους.

Η Μαρία Ελένη και η Μάρθα ήρθαν ξανά κοντά και επανασυνδέθηκαν, με την αποκάλυψη να την κάνει η κόρη της Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μέσα από τα social media: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς».

«Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments