Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κλειδώνει τον Νέντοβιτς – Συνεχίζει για τον Μπράουν

Παναθηναϊκός: Κλειδώνει τον Νέντοβιτς – Συνεχίζει για τον Μπράουν
Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και συνεχίζει την προσπάθεια για τον Λορέντζο Μπράουν.

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και θα τον έχει στο ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι προσπάθειες για να κλείσει και τον Λορέντζο Μπράουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Σέρβου, και το θέμα μπήκε πλέον στην τελική ευθεία.

Τι καλά και τα λιγότερο καλά στοιχεία του Νέντοβιτς

Ο 29χρονος (1,91μ.) Σέρβος γκαρντ είναι ένας «στρατηγός» στο παρκέ. Διαβάζει την άμυνα, ξέρει πότε να χτυπήσει αυτός ή να πασάρει τη μπάλα, σουτάρει με σημαντικά ποσοστά από τα 6,75μ. Είναι μαγικός χειριστής της μπάλας, έχει σπουδαία ντρίμπλα και δυνατό πρώτο βήμα.

Δεν τα πάει το ίδιο καλά στην άμυνα, έχει σκαμπανεβάσματα, ενώ δεν είναι και ο πιο γρήγορος παίκτης του κόσμου.

Η προσπάθεια για τον Λορέντζο Μπράουν

Σημειώνεται, πως ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα ψάχνει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον ίδιο και ίσως αναμένει τις εξελίξεις σε κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα στην Μακάμπι τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός όμως, θέλει να κλείσει το ταχύτερο δυνατό τον βασικό «άσο» του για τη νέα σεζόν, προκειμένου να στελεχώσει αναλόγως τις υπόλοιπες θέσεις στην περιφέρειά του.

Όσον αφορά στη θέση «4», ο Σαμ Ντέκερ που μπορεί να παίξει και στο «3» είναι στα υπόψη του  Γιώργου Βόβορα. Επίσης, η υπόθεση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον, που αρέσει περισσότερο στον Έλληνα κόουτς, δεν έχει εγκαταλειφθεί. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ παραμένει η πρώτη επιλογή και παρότι η προθεσμία που ζήτησε για να απαντήσει δεν άρεσε στο «τριφύλλι», όσο δεν βρίσκεται κάποια εναλλακτική που να καλύπτει το τεχνικό τιμ, παραμένει στο «κάδρο». svg%3E

To who is who του Μπράουν:

Ο 29χρονος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα είχε κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, 4,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα. Αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Αποφοίτησε από το North Carolina State και άφησε τον τελευταίο του χρόνο στο κολέγιο ώστε να μπει στο ντραφτ του ΝΒΑ. Έπεσε στο νούμερο 52, επιλογή της Μινεσότα. Δεν πτοήθηκε όμως και προσπάθησε να βρει ομάδα στην κορυφαία λίγκα.

Το καλοκαίρι του 2013 δούλεψε με 17 ομάδες του ΝΒΑ. «Δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω. Σχεδόν κάθε μέρα ήμουν σε αεροπλάνο. Πήγαινα σε μια πόλη, έκανα προπόνηση και μετά πάλι στο αεροπλάνο για να πάω σε άλλη πόλη, σε άλλη ομάδα» έχει αναφέρει ο ίδιος. Βρήκε τελικά συμβόλαιο από τους Σίξερς ενώ βρισκόταν στο Σπρίνγκφιλντ σε ομάδα της G LEAGUE.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments