Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [08/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [08/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [08/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [08/07/20].

Κριός

Θα ακολουθήσεις διαφορετικές συμπεριφορές στο όνομα της αγάπης σήμερα. Η θετική και αισιόδοξη στάση σου θα συμβάλλει σημαντικά, στην παθιασμένη ατμόσφαιρα που προσπαθείς να δημιουργήσεις. Με την ηρεμία που θα επικρατεί στην ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις πως έκανες άλματα για την πρόοδο της σχέσης σου. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να τεθεί σε κίνηση, με μια προσαρμογή στάσης.

Ταύρος

Αν υπάρχει μια κατάσταση που αιωρείται σαν μαύρο σύννεφο στην ερωτική σου ζωή, τότε προσπάθησε να συζητήσεις για αυτό με τον εραστή σου. Η ανοιχτή επικοινωνία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσετε άμεσα την κατάσταση και να την ξεπεράσετε. Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα σας εμπνεύσει για λίγο καιρό. Αν σε βαραίνει κάτι, συζήτησέ το, παράτα το ή αγκάλιασέ το!

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, θα είσαι ξεκάθαρη αυτό το διάστημα για το τι θέλεις από μια ερωτική σχέση. Αυτό θα σε κάνει πιο αισιόδοξη για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα αισθανθείς ιδιαίτερα ρομαντικά και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Άφησε το πάθος σου, να δημιουργήσει τη ζεστασιά που χρειάζεστε και οι δύο.

Καρκίνος

Ίσως θελήσεις να δείξεις περισσότερο σεβασμό στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν να μη λυγίσεις τους κανόνες ούτε να ξεπεράσεις τα όρια του αγαπημένου σου. Για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από τον αγαπημένο σου, είναι απαραίτητος ο σεβασμός ανάμεσά σας. Διαφορετικά δεν θα παραμείνετε για καιρό μαζί. Το να μιλάτε και οι δύο για τις επιθυμίες σας δεν είναι μόνο σέξι, είναι η κόλλα που χρειάζεται ο δεσμός σας τώρα.

Λέων

Αν η παθιασμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου έχει γίνει από δυνατή φλόγα…. μια σπίθα που σιγοκαίει, τότε αξίζει να εξετάσεις πιο προσεκτικά μια περιπέτεια που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Επανασυνδέσου με τον παθιασμένο σκοπό σου. Αναδύεται μια σαφέστερη εικόνα, αργά αλλά σίγουρα! Κι ένα παθιασμένο σχέδιο μπορεί να ανεβάσει το ηθικό σου.

Παρθένος

Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο κι ενέργεια για τον αγαπημένο σου. Δεν αφορά μόνο το να τον ενημερώσεις για την συνεχή παρουσία σου δίπλα του. Δημιούργησε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στη σχέση σου και η ενέργεια της αγάπης σου, θα σκεπάσει τον εραστή σου, σαν μια ζεστή κουβέρτα. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν, χωρίς να πεις κουβέντα.

Zυγός

Οι σκέψεις που κάνεις για το μέλλον της σχέσης σου θα είναι περισσότερο εμπνευσμένες παρά αποθαρρυντικές αυτό το διάστημα. Αυτή η αλλαγή στάσης σου, θα σε ανακουφίσει. Αν με τον αγαπημένο σου μοιράζεστε την επιθυμία να αναβιώσετε ένα σχέδιο που είχατε παραμελήσει, τότε αυτό θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά. Ξεκινούν νέες παθιασμένες δυνατότητες – και αποτελούν μέρος ενός νέου και συναρπαστικού κεφαλαίου.

Σκορπιός

Η ανταλλαγή γνώσεων, δεξιοτήτων ή ταλέντων θα μπορούσε να κάνει τον αγαπημένο σου, να σε σεβαστεί ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει όμως να είσαι παράλληλα υπομονετική, ήρεμη και θετική. Το να μοιράζεσαι… σημαίνει ότι νοιάζεσαι. Λοιπόν, βάλτε τα κεφάλια σας μαζί και δείτε πώς γίνεται πιο βαθύς ο δεσμός σας.

Τοξότης

Η αλλαγή της εστίασής σου από το σπίτι ή τη δουλειά απαιτεί να κάνεις αυτό που κάνει την καρδιά σου να αισθάνεται ότι η ικανοποίηση, πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου. Αν ο εραστής σου σε ικανοποιεί με κάθε τρόπο, τότε είσαι πολύ τυχερή. Αλλά αν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου απαιτούν προσοχή, τότε ζητώντας αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σου.

Αιγόκερως

Αν η σχέση σου σε μπερδεύει ή σε εξοργίζει, τότε πρέπει να αναζητήσεις συμβουλές από ένα αξιόπιστο άτομο. Ένα άτομο που βλέπει ρεαλιστικά τα πράγματα, θα σε βοηθήσει να δεις το θέμα με τη σωστή προοπτική και να το διαχειριστείς σωστά. Άφησε αυτό το άτομο να σου ανεβάσει το ηθικό ή να σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι σου. Το γεγονός ότι ζητάς συμβουλές, δείχνει πόσο σοβαρά παίρνεις την κατάσταση.

Υδροχόος

Αν έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες πρόσφατα στη σχέση σου, τότε αυτό ίσως να οφείλεται στις βελτιωμένες συμπονετικές σου ιδιότητες. Η ανιδιοτέλειά σου, μπορεί επίσης να αποκαλύπτει πόσο αγαπάς και υποστηρίζεις κάποιον ξεχωριστό για σένα άνθρωπο. Δεν μπορείς να του δείξεις όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σου. Πίστεψε όμως, πως η υπερβολική σου ανάγκη να προσφέρεις, θα ισορροπηθεί πολύ σύντομα.

Ιχθύες

Αν το δημιουργικό σου μυαλό χρειάζεται μια ρομαντική διέξοδο, τότε θα φανείς τυχερή τώρα. Η έντονη εστίαση στον εραστή σου, θα εμπνεύσει την καρδιά σου, αλλά θα σε ενθαρρύνει επίσης να του εκφράσεις την αγάπη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σου με τόσο φανταστικό τρόπο, που θα του μείνει αξέχαστη. Άφησε τη φαντασία σου, να τροφοδοτήσει την ικανοποίηση και τη χαρά που προσφέρεται τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments