Άποψη

Γελοιοποίηση

Γελοιοποίηση
Ο Σπύρος Γκουτζάνης στο νέο του blog στο pagenews.gr γράφει για τα στοιχεία της ΕΥΠ που είδαν το φως της δημοσιότητας και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την εμπλοκή πρώην υφυπουργού και στελέχους του κόμματος σε σεξουαλική υπόθεση με 17χρονη.

Πρώην υφυπουργός και στέλεχος πάντα της ΝΔ αποκαλύπτεται με βάση στοιχεία της ΕΥΠ που δεν αμφισβητούνται ότι εμπλέκεται σε σεξουαλική υπόθεση με 17χρονη, αλλά στην κυβέρνηση είναι σαν να μην το άκουσαν.

Μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι αφορά στην προσωπική ζωή του στελέχους και άρα δεν υπάρχει θέμα για τη ΝΔ. Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει προ τριών εβδομάδων ότι «η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να πάει στη φυλακή»,  αλλά είχε αποφανθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι «τοποθετήθηκε σαν ιδιώτης» και άρα επίσης δεν υπάρχει θέμα για την κυβέρνηση. Εν τέλει σε αυτή την κυβέρνηση όλοι είναι ιδιώτες και για αυτό μπορούν να είναι κατά το δοκούν ανήθικοι. Η άποψη είναι γελοία αλλά η κυβέρνηση έχοντας την αμέριστη στήριξη των σιτιζόμενων, γιατί είναι πολλά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ΜΜΕ συμπεριφέρεται ωσάν να μην υπάρχει κανένας έλεγχος και κανένας κανόνας να μην ισχύει για την δική της συμπεριφορά.

Φτωχός ο απολογισμός, έναν χρόνο μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Με αφορμή την περίπτωση του υφυπουργού που του άρεσαν οι 17χρονες, ο ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει ανακοίνωση που κατηγορεί τον πρωθυπουργό για παλαιότερη υπόθεση ότι «κάλυπτε στενό συνεργάτη του που καταδικάστηκε για παιδεραστία», αλλά αφού τα μέσα ενημέρωσης δεν το αναπαράγουν, η κυβέρνηση το αντιπαρέρχεται ωσάν να μην υπήρξε.

Μπορεί να βοά ο τόπος με τα 20 εκατομμύρια ευρώ που μοίρασαν και να έχει πεισθεί και ο τελευταίος Έλληνας ότι τα λεφτά δόθηκαν για να δοξολογούν τα ΜΜΕ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών να συμφωνεί με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτίλίζει τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, αλλά οι υπεύθυνοι της καμπάνιας εξακολουθούν να λένε ότι δίνοντας εντολή καταχώρησης σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες έσωσαν την χώρα και τους Έλληνες.

Έναν χρόνο μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές ο απολογισμός είναι τόσο φτωχός που το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς βασίζονται σε μία παράνομη ηχογράφηση ενός αμφιλεγόμενου προσώπου για να κάνουν επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Επικαλούνται μάλιστα την ηθική αφού στην περίπτωση του Νίκου Παππά μέχρι στιγμής παρόνομη συμπεριφορά δεν μπορούν να επικαλεστούν.

Η κυβέρνηση αποδομείται με την πάροδο του χρόνου

Η εν γένει συμπεριφορά της κυβέρνησης, σε όσους πολίτες δεν έχουν εγκαταλείψει την ενασχόληση με την πολιτική ή στον βαθμό που ασχολούνται, προκαλεί πλέον γέλια. Βεβαίως είναι οι ίδιοι ανόητοι πολίτες που ψήφισαν ΝΔ, όχι γιατί συμφωνούσαν με την πολιτική και με το πρόγραμμά της ή έστω με τις υποσχέσεις της(που σε αυτή την περίπτωση η επιλογή τους είναι σεβαστή γιατί έτσι λειτουργεί η δημοκρατία), αλλά για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο είχαν δαιμονοποιήσει με μία απίστευτη και παρατεταμένη εκστρατεία εχθροπάθειας τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία δεν μοίραζε λεφτά.

Μάλιστα, όσο η κυβέρνηση γελοιοποιείται και αποδομείται με την πάροδο του χρόνου τόσο τα ΜΜΕ επαναλαμβάνουν την εκστρατεία εχθροπάθειας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και γελοιοποιούνται και εκείνα. Ενδεικτικό ότι τα πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι πιο σοβαρά από όσο τα σιτιζόμενα αφήνουν να φανεί είναι ότι ακόμη και ο βασικός στυλοβάτης της κυβέρνησης στα ΜΜΕ τους επιστρέφει τα χρήματα της καμπάνιας καταγγέλλοντας αμφισβητούμενες διαδικασίες. Αλλά στο Μαξίμου νομίζουν ακόμη ότι ψιχαλίζει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments