Ελλάδα

Master Chef Σπυριδούλα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της στο μπαλκόνι

Master Chef Σπυριδούλα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της στο μπαλκόνι
Master Chef Σπυριδούλα: Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. 

Νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του εντοπίστηκε στις 12:15 σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος Λευτέρης Καραμπουτάκης, ιδιωτικός υπάλληλος σε τσιπουράδικο της Νέας Ιωνίας και πατέρας της πρώην παίκτριας του MasterChef, Σπυριδούλας. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Τον άτυχο 54χρονο, είδε στις 12 το μεσημέρι, πεσμένο στο πάτωμα του μπαλκονιού ένας γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε ξεψυχήσει ώρες πριν. Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος. Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ ο θάνατος του άτυχου άνδρα εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Λίγα λόγια για την Σπυριδούλα από το Master Chef  3

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συμμετείχε στο MasterChef 3 και έφτασε στον μεγάλο τελικό τον οποίο τελικά κέρδισε ο Μανώλης Σαρρής. Η Σπυριδούλα μπήκε στο παιχνίδι λέγοντας ότι μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες και συγκεκριμένα στο τσιπουράδικο που διατηρούσαν οι γονείς της. Εκεί από μικρή ηλικία ετοίμαζε μεζέδες, γεγονός που επηρέασε όλη την μετέπειτα πορεία της. Στον τελικό του MasterChef 3 στο στούντιο βρέθηκε φυσικά και ο μπαμπάς της μαζί με όλη την οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments