Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι [pics+vid]

Θεσσαλονίκη: Νεκρή δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι [pics+vid]
Θεσσαλονίκη: Τις ακριβείς συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας μια 34χρονη γυναίκα ερευνά η Αστυνομία.

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας άνω των 33 ετών η οποία ήταν δημοτική σύμβουλος στο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα, εργαζόταν ως συμβασιούχος υπάλληλος σε πρόγραμμα στέγασης μεταναστών. Ένα συνάδερφός της όμως, τη βρήκε νεκρή όταν την αναζήτησε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Άγνωστο το πώς βρήκε τραγικό θάνατο

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο ακόμα το πώς βρήκε τραγικό θάνατο. Για αυτό, τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας η άτυχη γυναίκα ερευνά η Αστυνομία. Να σημειωθεί πως η θανατηφόρα πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στην οδό Κρήτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπως δημοσιεύει το grtimes.

Δηλώσεις σχετικά με το δυστυχές συμβάν έκανε και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος. Σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κος Αηδονόπουλος τόνισε τα εξής: «Η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση έργου στο πρόγραμμα REACT, που αφορά στη στέγαση και φιλοξενία μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο. Είχε καθήκοντα επιμελήτριας διαμερισμάτων».

Για αυτό,«το πρωί βρέθηκε στην οδό Κρήτης για αυτοψία σε άδειο διαμέρισμα το οποίο θα μισθωνόταν». Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «όταν συνάδερφός της που έκανε παρόμοιο έλεγχο σε διαμέρισμα στην ίδια οδό, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, την αναζήτησε και τη βρήκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας». Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Χαριλάου – Ανάληψης.

Πάντως, οι ειδήσεις σχετικά με πτώσεις από μπαλκόνια οι οποίες έχουν τραγική κατάληξη, είναι πολλές. Πιο πρόσφατη είναι εκείνη με τον άτυχο 16χρονο ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι. Ο νεαρός διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, από το Αγρίνιο καθώς είχε τραυματιστεί εξαιρετικά σοβαρά μετά από την πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Μεσολόγγι. Έφερε πολλαπλά κατάγματα και από τη σφοδρότητα της πτώσης από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου είχαν πληγεί και ζωτικά του όργανα με αποτέλεσμα να μείνει εγκεφαλικά νεκρός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments