Lifestyle

Κάνιε Γουέστ: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό

Κάνιε Γουέστ: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό
Κάνιε Γουέστ: Ανέφερε πως τον περασμένο Φεβρουάριο προσβλήθηκε από κορωνοϊό και μάλιστα, ήταν βαριά άρρωστος.

Όλο αποκαλύψεις είναι το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, φανέρωσε πως νόσησε από κορωνοϊό.

Ένιωθε βαριά άρρωστος

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου, ανέφερε πως τον περασμένο Φεβρουάριο προσβλήθηκε από κορωνοϊό και μάλιστα, ήταν βαριά άρρωστος. «Είχα ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορωνοϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν.

Πάντως, σύμφωνα με ό,τι δήλωσε ακόμα και αν υπήρχε διαθέσιμο το εμβόλιο αυτή τη στιγμή, δεν θα το έκανε. «Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που εμβολιάζονται και στη συνέχεια παραλύουν. Έτσι όταν λένε ότι θα το φτιάξουν, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Θέλουν να μας βάλουν ηλεκτρονικά τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουμε διάφορα πράγματα. Λυπάμαι που λέω για αυτούς, εννοώ τους ανθρώπους που έχουν τον διάβολο μέσα τους. Και το πιο στενόχωρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε όλοι να μπούμε στον Παράδεισο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουμε».

Πόσο εφικτό είναι να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;

Είναι ένας άνθρωπος που μελετούσε δημόσια την υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ εδώ και χρόνια. Ωστόσο, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τους νόμους και τις διαδικασίες που διέπουν τις αμερικανικές εκλογές, που οφείλει να ακολουθήσει όποιος επιδιώκει να κερδίσει σε εκλογική μάχη, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Η ανακοίνωσή του ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία προκάλεσε κάποια αναταραχή για το αν όντως θα μπορούσε να επηρεάσει κάπως τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών.

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αλλά ορισμένοι φοβούνται ότι θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Ραλφ Νέιντερ, ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των καταναλωτών, μόνιμος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Ωστόσο, η υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα Tweet. Πρώτον, πρέπει να υποβάλει αίτηση στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, βήμα, το οποίο δεν έχει ακόμη κάνει ο Αμερικανός ράπερ, ενώ πρέπει και να εκπληρώνει τα κριτήρια για να εκτυπώσει το όνομά του σε πραγματικά ψηφοδέλτια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments