Αθλητισμός

Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Μένει στη Θεσσαλονίκη ο νεαρός

Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Μένει στη Θεσσαλονίκη ο νεαρός
Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Με τα "ασπρόμαυρα" θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 16χρονος, με τον ΠΑΟΚ να αποφασίζει τελικά να μην τον πουλήσει στην Ίντερ.

Να κάνει κάτοικο Μιλάνου τον νεαρό Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ ονειρευόταν η Ίντερ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς της χάλασαν τα σχέδια. Οι Ιταλοί επιθυμούσαν να κάνουν δικό τους τον 16χρονο παίκτη με 700.000 ευρώ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” όμως είπε “στοπ” παίρνοντας την απόφαση να τον κρατήσει στον Τούμπα.

Όπως ισχυρίζεται το sportime η ΠΑΕ έχει εξουσιοδοτήσει τους Zήση Βρύζα και Ντίνο Διαμαντόπουλο να φέρουν προσφορές για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Έτσι, έκλεισε και η συμφωνία για τον Νίκο Μπότη στην Ίντερ με τον νεαρό τερματοφύλακα να πηγαίνει στους “νερατζούρι” για 500.000 ευρώ.

Για τον Κούτσια, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, φαίνεται πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είναι ευχαριστημένη με τα 700.000 ευρώ και κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος πιστεύει πολύ στον ταλαντούχο παίκτη. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν η Ίντερ πληρώσει τη ρήτρα του 16χρονου που είναι μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή μόλις 300.000 ευρώ από την προσφορά των Ιταλών.

Ο Γιώργος Κούτσιας λοιπόν, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αγωνίζεται και στην Κ19 παρά το νεαρό της ηλικίας του. Εντός αγωνιστικού χώρου βγάζει μια σπουδαία προσωπικότητα. Έχει πετύχει πολύ κρίσιμα γκολ και με τις ενέργειές του, είτε σαν εξτρέμ είτε σαν φορ έχει κρίνει αποτελέσματα και από τα μισά της σεζόν και έπειτα ο Πάμπλο Γκαρσία γνώριζε ότι εκείνος ήταν ο «παίκτης-κλειδί» της ενδεκάδας του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πέρυσι πέτυχε 28 γκολ σε 18 εμφανίσεις, ενώ φέτος βρήκε έξι φορές δίχτυα σε 21 εμφανίσεις με την Κ19.

Για τη νέα σεζόν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αναμένεται να βρεθεί και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του “Δικεφάλου” για να μπει από φέτος στο κλίμα της ομάδας των ανδρών. Οι ιθύνοντες του συλλόγου βλέπουν στο πρόσωπό του την ικανότητα να εξελιχθεί σε ένα ικανότατο σέντερ φορ. Δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments