Video

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν λόγω γέλιου

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν λόγω γέλιου
Άγριες Μέλισσες: Αυτή τη σκηνή δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς γιατί «έκλαιγαν» από τα γέλια.

Ο Δημήτρης Σαμόλης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πιο απαιτητική σκηνή στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Τι σόι άντρας είσαι εσύ;»

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι μια δραματική σειρά που αγαπήθηκε πολύ από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε. Υπήρξε όμως και μια έντονη σκηνή, την οποία οι πρωταγωνιστές δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν γιατί είχαν ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο αφού τους ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για περιστατικό το οποίο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ο Δημήτρης Σαμόλης ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός «γιατρός Βασταρδής» ο οποίος διεκδικούσε τη «Θεοδοσία».

«Θα τολμήσω να πω ότι η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη ως τώρα επαγγελματικά. Ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες που ήταν πολύ σημαντικό κι ένας ρόλος που αγάπησα και αγαπώ πάρα πολύ. Και μέσα από αυτό γνώρισε και τη μουσική μου το ευρύ κοινό», ξεκίνησε. Και συνέχισε: «Είχα μια σκηνή με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον Λάμπρο, που του λέω, Μου προξενεύεις τη γυναίκα σου; Τι σόι άντρας είσαι εσύ;. Και μας ήρθε στο μυαλό το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο και ήταν και το πρώτο μου γύρισμα, οπότε δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο ξεψαρωμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ το

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments