Video

Χριστίνα Σούζη: Με έχουν βρίσει στον δρόμο επειδή έκανα λάθος στον καιρό

Χριστίνα Σούζη: Με έχουν βρίσει στον δρόμο επειδή έκανα λάθος στον καιρό
Χριστίνα Σούζη: «Έχει συμβεί να με βρίσει κάποιος στον δρόμο για τον καιρό. Αμέ! Όλα έχουν συμβεί», δήλωσε πρόσφατα η γνωστή μετεωρολόγος.

Για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς μίλησε η Χριστίνα Σούζη η οποία παραδέχτηκε πως έχει κάνει λάθη στην πρόγνωση του καιρού και ο κόσμος δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του.

Η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ η οποία ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά και συνέχεια για την πρόγνωση του καιρού, προέβη σε δηλώσεις προσφάτως σε πρωινή εκπομπή. Η Χριστίνα Σούζη λοιπόν, μίλησε στη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not», το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου. Η δημοσιογράφος βρήκε τη γοητευτική μετεωρολόγο στον δρόμο και τις έκανε την ερώτηση που πολλοί θα ήθελαν, αν δηλαδή έχει δεχτεί σχόλια για τα λάθη που έχει τύχει να γίνουν αναφορικά με την πρόγνωση του καιρού.

Την έχουν σταματήσει στον δρόμο και την έχουν βρίσει!

Πάντως, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη είναι ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης λόγω του χαρακτήρα της και της ανεβασμένης διάθεσης με την οποία μεταδίδει την πρόγνωση του καιρού. Και όμως, όπως φαίνεται, η Χριστίνα Σούζη έχει δεχθεί λεκτική επίθεση στον δρόμο, περιστατικό για το οποίο μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Και η ίδια απάντησε ως εξής: «Έχει συμβεί να με βρίσει κάποιος στο δρόμο για τον καιρό. Αμέ, αμέ! Όλα έχουν συμβεί! Απάντησα πως δεν είμαι Θεός, τι να κάνω. Κάνω και λάθη».

Παράλληλα, μιλώντας για τον εγγονό της τον οποίο λατρεύει, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνήθως δεν περνάμε μαζί το καλοκαίρι γιατί με τους γονείς του όλο και κάπου πάνε και εγώ ξεκουράζομαι αλλά οπωσδήποτε κάποιες μέρες θα τις περάσουμε μαζί μες στο καλοκαίρι».

Το viral σχόλιο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Η μετεωρόλογος του ΣΚΑΙ έγινε viral όταν της ξέφυγε ένα «Άι σιχτίρ, να μην πω τίποτα…». Η ίδια μάλιστα, αναφερόμενη στο επικό στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου της ξέφυγε στον αέρα η αυθόρμητη φράση, σχολίασε γελώντας: «Και εκείνοι που δεν με ήξεραν, μετά με έμαθαν!». Η μετεωρόλογος είχε εξηγήσει παλαιότερα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: «Είναι Παρασκευή απόγευμα και γράφω τον καιρό για τον κύριο Αυτιά. Συνήθως γράφω με την πρώτη, με τη μία, δεν ξαναγράφω. Και αρχίζω λοιπόν, Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακ, πφφ μία, ξανά, Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο, δεύτερη φορά, εεεεε άι…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments