Αθλητισμός

Εμμανουηλίδης: Γιατί είπε όχι στον Ολυμπιακό

Εμμανουηλίδης: Γιατί είπε όχι στον Ολυμπιακό
Εμμανουηλίδης: Τι αποκαλύπτει ο 19χρονος επιθετικός για την πρόταση και την άρνησή του στον Πειραιά.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έδωσε συνέντευξη στο sdna. gr και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί είπε όχι στον Ολυπιακό. Ο 19χρονος επιθετικός που έκανε μία πολύ καλή διαδρομή στον Πανιώνιο και ετοιμάζεται να συνεχίσει με τον Παναθηναϊκό αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν εμπιστεύεται το Λιμάνι, γιατί εξάλλου τρεις φορές δεν τον διάλεξαν.

Ο δημοσιογράφος έκανε την ακόλουθη ερώτηση

«Είχε ακουστεί ότι λίγο πριν βγάλεις το δελτίο σου με τον Παναθηναϊκό ότι είχε γίνει κάποια προσέγγιση από τον Ολυμπιακό. Τι συνέβη τότε και ποιος ήταν ο λόγος που έμεινες στον Παναθηναϊκό»;

«Ο κ. Αμανατίδης είχε μίλησε με τον πατέρα μου την ημέρα που θα υπέγραφα με τον Παναθηναϊκό και του είχε πει ότι θέλουν να με εντάξουν στο ρόστερ τους. Εγώ συζήτησα με τον πατέρα μου και του είπα: «Δεν τους εμπιστεύομαι, δεν ξεχνάω ότι με απέρριψαν τρεις φορές». Επίσης δεν μπορούσα να μην σκεφτώ ότι ο μπαμπάς είχε δώσει τον λόγο του στον κ. Μάρκο. Ήταν σαν να τον είχα δώσει και εγώ. Γι΄ αυτό και επέλεξα τον Παναθηναϊκό», απάντησε ο Εμμανουηλίδης.

Όπως και να χει ο νεαρός επιθετικός θα μπορέσει να εξελιχθεί πλέον σε μια μεγάλη ομάδα, που ούτως ή άλλως την ξέρει από μικρός.

Η πορεία του Εμμανουηλίδη

Ο Εμμανουηλίδης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό από τις ομάδες νέων του. Έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για την ομάδα σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18 εναντίον της Παναχαϊκής στις 29 Νοεμβρίου 2017. Το καλοκαίρι του 2018, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων της Ευρώπης στους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου σημείωσε 2 γκολ για την Εθνική Ελλάδας U18, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, πάνω από την Τουρκία και τη Γαλλία και προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Ο Εμμανουηλίδης σκόραρε εναντίον και των δύο αυτών χωρών. Το ενδιαφέρον από τις υπερπόντιες ομάδες κορυφώθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να τον κρατήσει. Αυτό έγινε αφού σημείωσε 19 γκολ για την ομάδα U20 του Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα που σκόραρε στη Σούπερλιγκ Το Σεπτέμβριο του 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας παίκτης, σε μία εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας για τη Σούπερλιγκ και έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα που σκόραρε στη Σούπερλιγκ. Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2018-19, αφού είχε μπει ως αλλαγή, ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσε το τελικό το σκορ της νίκης με 4-0 εναντίον του Παναιτωλικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments