Lifestyle

Μπριζίτ Μπαρντό: Πωλείται η παραμυθένια βίλα της στην Κυανή Ακτή [pics]

Μπριζίτ Μπαρντό: Πωλείται η παραμυθένια βίλα της στην Κυανή Ακτή [pics]
Μπριζίτ Μπαρντό: Τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον μπορεί να διαθέσει μερικά εκατομμύρια ευρώ να αποκτήσει μια από τις βίλες που διατηρεί η σταρ στην περιοχή.

Πωλείται η βίλα της Μπριζίτ Μπαρντό στην Κυανή Ακτή, όπου η κινηματογραφική σταρ διατηρεί το καταφύγιο της όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν το προσωπικό ησυχαστήριό της

Η Μπριζίτ Μπαρντό και το Σαιν-Τροπέ έχουν αναπτύξει μια σχέση ζωής που κρατάει από το 1958. Τακτικά, περνούσε τα καλοκαίρια της εκεί για να ξεφύγει από τους παπαράτσι και να χαλαρώσει. Τώρα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον μπορεί να διαθέσει 6 εκατομμύρια ευρώ να αποκτήσει μια από τις βίλες που διατηρεί η σταρ στην περιοχή Peymeinade, των Καννών.

Αυτή ήταν η εξοχική κατοικία της, όπου της άρεσε να πηγαίνει για διακοπές με φίλους. Ήταν επίσης εκεί που η πρώην ηθοποιός αποσύρθηκε μετά το διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγό της, Ρότζερ Βαντίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ, η βίλα του 16ου αιώνα έχει ανακαινιστεί πλήρως με βάση τη ζωή της ηθοποιού. Είναι συνολικά 450 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τέσσερις ορόφους με ανελκυστήρα. Διαθέτει δεκατέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και δύο μεγάλες πισίνες με εκπληκτική θέα στον κόλπο των Καννών και στα βουνά του Esterel.

Λίγα λόγια για την πανέμορφη Μπριζίτ Μπαρντό

Η Μπριζίτ Μπαρντό, η Γαλλίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και τραγουδίστρια, είναι ένθερμη ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος Μπριζίτ Μπαρντό. Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960, ήταν αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής. Έμβλημα της γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, έφερε επανάσταση στα ήθη, περνώντας από γυναίκα – παιδί σε femme fatale, ελεύθερη και προκλητική, ενζενί και ελευθεριάζουσα, σε μια εποχή μεταπολεμική και συντηρητική.

Με 48 ταινίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 80 τραγούδια σε 21 έτη καριέρας, η Μπριζίτ Μπαρντό, πασίγνωστη επίσης με τα αρχικά της, BB («Μπεμπέ»), είναι μια από τις γνωστότερες Γαλλίδες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως. Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1934, στο νούμερο 5 της Πλατείας Βιολέ, στο 15ο διαμέρισμα της πόλης. Καταγόμενη από ένα αστικό περιβάλλον, με πατέρα βιομήχανο, ιδιοκτήτη των εργοστασίων Μπαρντό, και μητέρα που ασχολούνταν με οικιακά, η νεαρή Μπριζίτ έλαβε αυστηρή μόρφωση στο πλευρό της αδερφής της, Μαρί – Ζαν. Από πολύ μικρή, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για τον κλασικό χορό και έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα σε ηλικία 7 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments