Video

Κουτσελίνη Καραγιάννη: Το δώρο της παρουσιάστριας για τη σπουδαία ηθοποιό

Κουτσελίνη Καραγιάννη: Το δώρο της παρουσιάστριας για τη σπουδαία ηθοποιό
Κουτσελίνη Καραγιάννη: Ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας χρονιάς, της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη θέλοντας να πει ένα «ευχαριστώ» στην αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια ζήτησε από τον Ιταλό ζωγράφο Σαλβατόρε να δημιουργήσει ένα πορτρέτο της Μάρθας για να της το κάνει δώρο.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας χρονιάς, της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου όπως είπε, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που πήγε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα, στην τελευταία της εκπομπή, από την έναρξη μέχρι και το φινάλε, προβλήθηκαν κάποιες από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές των πέντε χρόνων προβολής της εκπομπής.

Ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Παράλληλα εξέπληξε τους τηλεθεατές, όταν ανακοίνωσε συγκινημένη την αποχώρηση της Ελισάβετ Νικολαΐδου, που είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής και τα πέντε χρόνια προβολής της.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους τη βοήθησαν

«Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό Star που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό τον σταθμό με κρατούν οι σχέσεις και οι άνθρωποι. Σε αυτό το σημείο είναι το πιο δύσκολο για εμένα, αλλά θα το κάνω να φαίνεται εύκολο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κουμπάρα, φίλη 20ετίας και αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής τα πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος που με βοήθησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα».

«Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους»

«Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους. Και νομίζω πως έκανα αυτό που έκανε η μάνα μου σε εμένα. Την άφησα να φύγει για να πετάξει και να πάει ψηλά. Ελισάβετ σε αγαπώ, είσαι σπουδαία στη δουλειά σου και θα μου λείψεις πολύ. Ελισάβετ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αγκαλιά μου θα σε περιμένει πάντα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι», είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments