Video

Κοκκινάκης Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει πρόταση γάμου στη Βαλαβάνη

Κοκκινάκης Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει πρόταση γάμου στη Βαλαβάνη
Κοκκινάκης Βασάλος: «Θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη και νομίζω ότι φέτος νιώθει πιο έτοιμος».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» ήταν ο πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος μίλησε για όλα στη Μαίρη Αργυριάδου.

Πρόκειται για εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Personal trainer, πρώην παίκτης του Survivor, σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και φίλος του Κώστα Κοκκινάκη. Όσο λοιπόν, ο δημοφιλής αθλητής που είναι γνωστός για το χιούμορ του, αναφέρθηκε και στη σχέση του καλού του φίλου Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου στη αγαπημένη του.

Για ποιον λόγο δεν κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

«Ο Κωνσταντίνος, θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη αλλά ντρέπεται τον πατέρα της, τον φοβάται. Νομίζω ότι φέτος νιώθει πιο έτοιμος όμως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κοκκινάκης θέλοντας να πειράξει τον φίλο του. Τότε είναι που ήρθε σε αμήχανη θέση ο πρώην «Μαχητής» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος απάντησε σε ό,τι του ζητήθηκε.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κάτι που το έκανε λίγο πιο εύκολο γιατί στην κηδεία ήταν λίγοι άνθρωποι, ενώ δήλωσε ακόμα ότι θα πάει στο «All Star Survivor» αν γίνει ενώ δεν σκέφτεται να κάνει άλλο παιδί μιας και ήδη έχει μια 25χρονη κόρη. Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν από τρία χρόνια.

Έτσι είχε αποκαλύψει ότι είναι ζευγάρι

Από την αρχή «οργίαζαν» οι φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι ζευγάρι. Οι δύο τους πραγματοποιούσαν τακτικά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε ποτέ παραδεχτεί ή διαψεύσει τις φήμες. Όμως, ήρθε η ημέρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Στο κλείσιμο της εκπομπής «Εδώ», η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε τους συνεργάτες της, τι πρόκειται να κάνουν τα Χριστούγεννα. Όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου ακολούθησε ο εξής διάλογος: «Εγώ θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με την παρουσιάστρια να διερωτάται ποιο είναι το κορίτσι του και εκείνον να… μαρτυρά το όνομά της η οποία δεν ήταν άλλη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments