Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [12/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [12/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [12/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [12/07/20].

Κριός

Μην περιμένεις από τον εραστή σου να δεχτεί άμεσα κάτι που προτείνεις, Ίσως χρειαστεί να το σκεφτεί, λίγο περισσότερο. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις υπομονή τώρα, επειδή η ανυπομονησία θα μπορούσε εύκολα να εκδηλωθεί σαν απογοήτευση ή επιθετικότητα. Πάρε βαθιές ανάσες, μέτρησε μέχρι το δέκα…και εξήγησέ του ήπια και μ’ ευαισθησία.

Ταύρος

Το να κάνεις μαθήματα παρέα με το σύντροφό σου, δε θα είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να πάρει και άλλες μορφές. Θέλεις να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις με το ταίρι σου, ειδικά αν δεν είχατε κάνει κοινά σχέδια, εδώ και καιρό. Ανοίξτε το μυαλό σας και αφαιρέστε τα διανοητικά εμπόδια, στις ευκαιρίες διεύρυνσης του νου…που προσφέρονται τώρα και στους δυο σας.

Δίδυμοι

Κάνε το καλύτερο δυνατό για να κλείσεις και να προχωρήσεις από μια κατάσταση που ήταν βαριά, για πολύ καιρό. Η ένταση ή η αβεβαιότητα μπορεί να είναι στοιχεία της φαντασίας σου, και όχι κάτι που χρειάζεται λεπτομερή εξέταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προσεγγίσεις ένα ερωτικά σου ζήτημα, με συμπόνια κι ευελιξία.

Καρκίνος

Κοίτα το φως και όχι τις σκιές… για να μπορέσεις να συνδεθείς με τις θετικές και φωτεινές δονήσεις, που προσφέρονται τώρα στα ερωτικά σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορείς να αρχίσεις να δημιουργείς ένα νέο, παθιασμένο σχέδιο. Προχώρησε προς το ρομαντικό μέλλον σου, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Αυτή η νέα περιπέτεια που θέλεις, θα ξεκινήσει, μόλις την αντιμετωπίσεις θετικά.

Λέων

Η δημιουργικότητά σου είναι το εισιτήριο για μεγάλος πάθος τώρα. Άφησέ το να εμποτίσει τη σχέση και τη φαντασία σου, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Όσο πιο αυθεντική είσαι με τον τρόπο που εκφράζεσαι, τόσο περισσότερη αγάπη θα γεμίσει τη ζωή σου τώρα.

Παρθένος

Η εξυπνάδα και η ευγλωττία σου, θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. Όμως η αυτοεξυπηρέτηση και η εσωτερική δουλειά που έκανες πρόσφατα σου φέρνει τις πιο βαθιές ανταμοιβές στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να ζήσεις, αυτά που επιθυμείς! Οι μόνοι περιορισμοί, είναι αυτοί που επιβάλλει το μυαλό σου.

Ζυγός

Η παθιασμένη σου αδρεναλίνη, μπορεί να σε σπρώξει να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου. Αλλά η βιασύνη δεν θα φέρει το ίδιο αποτέλεσμα, με μια πιο μελετημένη απάντηση. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα είναι σοφή κίνηση να κρατήσεις για τον εαυτό σου κάποιες σκέψεις σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορείς να μιλήσεις άνετα για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Σκορπιός

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αποχωρήσεις από ό,τι σε συγκρατούσε από το να ακολουθήσεις και να ζήσεις, αυτό που λαχταρά η καρδιά σου. Ο αυθορμητισμός, είναι το στοιχείο που μπορεί να φέρει περισσότερη διασκέδαση στις σχέσεις σου. Εξερεύνησε πού θα τολμούσατε πράγματα εσύ και το ταίρι σου και δοκιμάστε καινούργιες συγκινήσεις.

Τοξότης

Τώρα, πρέπει να είσαι λιγότερο ενεργητική και να μην αναλαμβάνεις δράση γρήγορα. Γίνε παρατηρητής αντί να υποκύψεις στην πεποίθηση ότι απαιτείται άμεση δράση. Να εμπιστεύεσαι αυτό που βλέπεις και αισθάνεσαι. Αυτές οι ιδέες, θα σε εξοπλίσουν με ό, τι χρειάζεται για να εκφραστείς αυθεντικά στον αγαπημένο σου, όταν νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Και μπορείς να την επιλέξεις!

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να θέλει να σκεφτεί ορισμένες αλλαγές που θέλεις να εισάγεις στον κόσμο σας. Τα ταίρι σου μπορεί να μην συμφωνεί απόλυτα με αυτά… αλλά σε σέβεται αρκετά ώστε να προσφέρει την υποστήριξή του. Θα πρέπει να γνωρίζεις πόσο σε αγαπάει και σε κατανοεί. Να ξέρεις επίσης ότι η συμβολή του, προορίζεται να είναι θετική και χρήσιμη, όχι επικριτική ή ανωφελής.

Υδροχόος

Είναι όλο και πιο σημαντικό για σένα, να κατανοεί ο αγαπημένος σου τα σχέδιά σου. Αλλά μια δυνατή σου φαντασίωση, μπορεί να κάνει το όραμά σου να φαίνεται ουτοπιστικό.. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου που θέλεις να κινηθείς όσο το «σίδερο είναι ζεστό». Όμως καλύτερα άφησε το ταίρι σου να σκεφτεί και να αποφασίσει. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσεις, μόνο αν συνεργαστείς μαζί του.

Ιχθύες

Η εκτίμησή σου για ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει η ζωή…θα ενισχυθεί τώρα. Και θέλεις να επωφεληθεί η σχέση σου, από ιδέες που προσφέρουν περισσότερη άνεση κι ασφάλεια. Μπορείς να προσθέσεις λάμψη όπου χρειάζεται… και μια θετική αλλαγή σε μια σχέση που θα μπορούσε να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί από την υπέροχη προσέγγισή σου. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να εξαφανίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό για να απολαύσεις, όσα προσφέρονται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments