Αθλητισμός

Τσιμίκας Νάπολι: Η εναλλακτική λύση των Ιταλών αν δεν πάρουν τον Έλληνα μπακ

Τσιμίκας Νάπολι: Η εναλλακτική λύση των Ιταλών αν δεν πάρουν τον Έλληνα μπακ
Τσιμίκας Νάπολι: Η ιταλική ομάδα είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μπακ. Η τιμή του, όμως, την αναγκάζει να κοιτάει και άλλες επιλογές.

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί στόχο της Νάπολι. Αυτό δεν είδηση, καθώς οι «παρτενοπέι» εξετάζουν εδώ και καιρό τον Έλληνα αριστερό μπακ που έχει «βγάλει μάτια» με τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα ευρωπαϊκά ματς.

Όπως αναφέρει και το gavros.gr, ο Τσιμίκας παραμένει πάντοτε η πρώτη επιλογή της Νάπολι, για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της. Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα ακραίο αμυντικό, στο παρελθόν και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα ήθελαν, ιδανικά, να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό και να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport, δεν είναι η μόνη λύση που έχουν στα χέρια τους.

Ο «αντι – Τσιμίκας»

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Ναπολιτάνοι, πέραν του Κώστα Τσιμίκα, εξετάζουν και την περίπτωση του Ζορντάν Αμαβί. Ο Γάλλος της Μαρσέιγ είναι 26 ετών και καλή περίπτωση, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, αλλά -εξίσου βασικό- η τιμή του είναι πολύ πιο προσιτή, από εκείνη του Τσιμίκα. Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ τον κοστολογεί στα 9,5 εκ. ευρώ, πολύ λιγότερα, δηλαδή, από όσα ζητά ο Ολυμπιακός, για τον Τσιμίκα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να «ξεπουλήσει» κανένα παίκτη του. Για να αποκτήσει κανείς παίκτη από την ομάδα του Πειραιά, ο οποίος έχει συμβόλαιο, θα πρέπει να τα… σκάσει χοντρά.

Ο Αμαβί δεν έχει συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, τουλάχιστον ακόμη, αλλά υπήρξε διεθνής με τις Ελπίδες των παγκόσμιων πρωταθλητών. Με την U-21 έχει «γράψει» 10 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ. Έχει αγωνιστεί στη Νις, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς και στην Άστον Βίλα στην Αγγλία. Φέτος, είχε 26 συμμετοχές και από ένα γκολ και μία ασίστ με τη Μαρσέιγ στη Ligue 1.

Βίντεο για τον Αμαβί όταν μεταγράφηκε στη Μαρσέιγ

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα του Πειραιά έχασε το αήττητό της εξαιτίας του νικητήριου γκολ από τον Ενέα Μιχάι. Η Νάπολι ήρθε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι με τη Μίλαν και παραμένει σε τροχιά ευρωπαϊκής πρόκρισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments