Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [13/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [13/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [13/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [13/07/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι το άτομο που θα συναντήσετε απόψε, έχει πολύ διαφορετικές απόψεις από εσάς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση. Απλά συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Ταύρος

Υπάρχει μια γλυκιά και τρυφερή αίσθηση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει βαθιά, αλλά μπορεί να μην του/της το έχετε πει ακόμα. Κάντε πιο ξεκάθαρο το μήνυμά σας, αγοράζοντας ένα μικρό δώρο.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι κάποιος/α αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για να σας γνωρίσει καλύτερα. Μπορεί να σας ζητήσει να πάτε για φαγητό. Δεν θα έχει τόση σημασία το πού θα πάτε αλλά η χημεία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ σας.

Καρκίνος

Μην ανησυχείτε αν σήμερα αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί από όσο συνήθως. Εάν έχετε σχέση, αξιοποιήστε ευκαιρία για να γιορτάσετε την πορεία σας μέχρι τώρα και να δεσμευθείτε ακόμη πιο βαθιά για το μέλλον. Αν ψάχνετε τον έρωτα, δοκιμάστε να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εντυπωσιάσετε το αποψινό σας ραντεβού. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι έχετε πολλά κοινά, τόσο σε πνευματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ανταλλάξτε τις απόψεις σας καθώς κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο τη θάλασσα.

Παρθένος

Μια νέα ερωτική κατάσταση θα μαλακώσει την καρδιά σας, που είχε πληγωθεί από το άδοξο τέλος της προηγούμενης σχέσης σας. Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αυτό το άτομο θα καταφέρει να διώξει τον πόνο. Θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι έτοιμοι να ερωτευθείτε.

Ζυγός

Υπάρχουν έρωτες κι έρωτες. Προσέξετε με ποιο είδος θα ανακατευθείτε σήμερα. Αν κάποιος/α προσπαθήσει να σας κολακεύσει προκειμένου να αποδεχτείτε τις προτάσεις του/της, μην το κάνετε. Εκτός αν είστε εντελώς βέβαιοι ότι είναι κάτι που θέλετε.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να πείτε μερικά άκακα ψέματα στον/στην αγαπημένο/η σας για να καλύψετε μια ενοχλητική αλήθεια. Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για λίγο, θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς από την αρχή.

Τοξότης

Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού για απόψε, να ξέρετε ότι μπορεί να έχετε σχηματίσει ψευδή εικόνα για αυτό το άτομο. Η ενέργεια της μέρας υποδηλώνει ότι έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες. Θα πρέπει να το γνωρίσετε πολύ καλύτερα για να κρίνετε εάν είναι κατάλληλο για εσάς.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε ορισμένες πτυχές της σχέσης σας. Και οι δύο απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Ίσως, όμως, να μην μπορείτε να αποφασίσετε το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό τώρα. Απλώς απολαύστε αυτό που έχετε σήμερα.

Υδροχόος

Μην αφήνετε την εντυπωσιακή εμφάνιση του τελευταίου σας φλερτ να σας τυφλώσει. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μην βλέπετε ολόκληρη την αλήθεια… Και σίγουρα δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον. Να είστε προετοιμασμένοι, καθώς μπορεί να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση στην επικοινωνία σας. Εάν βγείτε και συναναστραφείτε κόσμο, μην υποθέσετε αμέσως ότι επειδή ένα συγκεκριμένο άτομο σας μιλάει και χαμογελά, ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς. Περιμένετε λίγο πριν βγάλετε αβάσιμα συμπεράσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments