Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: 50 χιλιάδες ευρώ στους πρωταθλητές του βόλεϊ

Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: 50 χιλιάδες ευρώ στους πρωταθλητές του βόλεϊ
Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν να αποσυρθεί από τα κοινά του «τριφυλλιού».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν να αποσυρθεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, έδωσε πριμ 50.000 ευρώ στην ομάδα βόλεϊ που κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ολυμπιακού μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη με την επάνοδο του τμήματος στις προπονήσεις μετά το lockdown για τον κορωνοϊό και εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος είχε πει στους αθλητές της ομάδας πως αν έπαιρναν το πρωτάθλημα αυτός θα ήταν εκεί για να επιβραβεύσει τη μεγάλη επιτυχία τους. «Κερδίστε το πρωτάθλημα κι εγώ είμαι εδώ», είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως είναι λογικό μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό δώρο για τους παίκτες του «τριφυλλιού», αφού πρόκειται για πριμ εκτός συμβολαίου και μάλιστα ένα νούμερο που για πολλούς αναλογεί σε μισθούς αρκετών μηνών.

Η πράξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε γνωστή σε παίκτες και τεχνικό τιμ σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου. Το πριμ αυτό που δίνεται από πλευράς του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη δεν σημαίνει τίποτα αναφορικά με την όποια επιστροφή του και πάλι στα κοινά των «πράσινων» ή μόνο στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Απλά πρόκειται για τήρηση της υπόσχεσης του προς τους παίκτες και την ομάδα για την οποία ο ίδιος είχε πει λίγο πριν την οριστική του αποχώρηση πως είχε μια μεγαλύτερη αγάπη.

Σενάριο για Πολέμη και Θεοδωρόπουλο

Στόχος της τωρινής «πράσινης» διοίκησης είναι να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο, διατηρώντας τα δυνατά της «χαρτιά» στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με τη Livesport, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θεωρεί ότι θα πετύχει να κρατήσει το ρόστερ της ομάδας, με πτώση στο μπάτζετ μόλις 50.000 ευρώ.

Φυσικά, ο Τάκης Μαλακατές δεν μπορεί να καλύψει μόνος του ούτε τις 400.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό και χρειάζεται να βοηθήσουν οι επιφανείς Παναθηναϊκοί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Livesport», ήδη κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει τη θέληση τους να προσφέρουν 20.000 με 30.000 ευρώ. Ένας από αυτούς είναι και ο Λεωνίδας Πολέμης, ενώ στο «πράσινο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι θα βοηθήσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Τέλος, για να μπει στη διαδικασία ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, το μπάτζετ θα πρέπει να ανέβει τουλάχιστον στις 900.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments