Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας Λέστερ: Στο προσκήνιο ο διεθνής μπακ-χαφ

Κώστας Τσιμίκας Λέστερ: Στο προσκήνιο ο διεθνής μπακ-χαφ
Κώστας Τσιμίκας Λέστερ: Για την περίπτωση του 24χρονου παίκτη του Ολυμπιακού ίσως κινηθούν οι «αλεπούδες».

Επανέρχεται το όνομα του Κώστα Τσιμίκα στην μεταγραφική λίστα της Λέστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μπεν Τσίλγουελ απασχολεί έντονα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι και θεωρείται σίγουρο πως θα αλλάξει ομάδα μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως οι “αλεπούδες” πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο Έλληνας αριστερός μπακ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στο Νησί υποστηρίζουν πως αν τελικά αποχωρήσει ο Τσίλγουελ για κάποια ομάδα, τότε η Λέστερ  θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς άσου. Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Τσιμίκα και τη Νάπολι, η οποία φέρεται να έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Πειραιωτών.

Ο «αντι – Τσιμίκας»

Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή αναγκάζει τους Ιταλούς να έχουν έτοιμο ένα δεύτερο σχέδιο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, οι Ναπολιτάνοι εξετάζουν και την περίπτωση του Ζορντάν Αμαβί. Ο Γάλλος της Μαρσέιγ είναι 26 ετών και καλή περίπτωση, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport. Η Μαρσέιγ τον κοστολογεί στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, πολύ λιγότερα, δηλαδή, από όσα ζητά ο Ολυμπιακός, για τον Τσιμίκα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να «ξεπουλήσει» κανένα παίκτη του. To έχει ξεκαθαρίσει. Για να αποκτήσει κανείς παίκτη από την ομάδα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Αμαβί δεν έχει συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, τουλάχιστον ακόμη, αλλά υπήρξε διεθνής με τις Ελπίδες των παγκόσμιων πρωταθλητών. Με την U-21 έχει «γράψει» 10 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ. Έχει αγωνιστεί στη Νις, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς και στην Άστον Βίλα στην Αγγλία. Φέτος, είχε 26 συμμετοχές και από ένα γκολ και μία ασίστ με τη Μαρσέιγ στη Ligue 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments