Αθλητισμός

Παναθηναϊκός βόλεϊ: «Μπαίνουν» Πολέμης και Θεοδωρόπουλος

Παναθηναϊκός βόλεϊ: «Μπαίνουν» Πολέμης και Θεοδωρόπουλος
Παναθηναϊκός βόλεϊ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, Πολέμης και Θεοδωρόπουλος θα ενισχύσουν τους «πράσινους» διοικητικά μετά τη «μαγική» φετινή χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και στοχεύει να παραμείνει εκεί. Για να συμβεί, όμως, αυτό χρειάζεται να υπάρξει οικονομική βοήθεια στην παρούσα κατάσταση.

Στόχος της «πράσινης» διοίκησης είναι να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο, διατηρώντας τα δυνατά της «χαρτιά» στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με τη Livesport, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θεωρεί ότι θα πετύχει να κρατήσει το ρόστερ της ομάδας, με πτώση στο μπάτζετ μόλις 50.000 ευρώ.

Φυσικά, ο Τάκης Μαλακατές δεν μπορεί να καλύψει μόνος του ούτε τις 400.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό και χρειάζεται να βοηθήσουν οι επιφανείς Παναθηναϊκοί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Livesport», ήδη κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει τη θέληση τους να προσφέρουν 20.000 με 30.000 ευρώ. Ένας από αυτούς είναι και ο Λεωνίδας Πολέμης, ενώ στο «πράσινο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι θα βοηθήσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Τέλος, για να μπει στη διαδικασία ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, το μπάτζετ θα πρέπει να ανέβει τουλάχιστον στις 900.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τον Στέλιο Καζάζη το 2004 έγινε ο δεύτερος άνθρωπος που έχει κατακτήσει τίτλο με την ομάδα βόλεϊ ως αθλητής και ως προπονητής. «Αυτό το πρωτάθλημα αξίζει σε πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι κράτησαν την ομάδα με αξιοπρέπεια. Κάποιοι έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα που αξίζει να μπούμε ένα μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους. Αγωνιστικά νομίζω ότι παραμείναμε στο ίδιο πλάνο με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ ήμασταν νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος του δεύτερου σετ επαναφέραμε τα καλά μας στοιχεία στο παιχνίδι και καταφέραμε να επικρατήσουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Δηλώσεις για τη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου είχαν κάνει και οι Πανταλέων, Πελεκούδας και Ζήσης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία αυτής της ομάδας. Πριν δύο χρόνια κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό γιατί κάποιοι κράτησαν την ομάδα ζωντανή και στη συνέχεια κάποιοι της έδωσαν ώθηση. Όλοι οι αθλητές κάναμε αυτό που έπρεπε. Όπως είπαμε και μετά τον πρώτο τελικό πρέπει να αποφασίσει η παναθηναϊκή οικογένεια αν θέλει αυτή την ομάδα. Ελπίζω να μείνουμε στην κορυφή για πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και τους αφιερώνουμε τον τίτλο».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Τον άξιζε τον τίτλο ο σύλλογος, ο προπονητής, εμείς και ο κόσμος. Κρατηθήκαμε ενωμένοι μέσα σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος για τους τελικούς. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες. Ρισκάραμε τις καριέρες μας για να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Οι Έλληνες είναι εδώ για τους συλλόγους, παίζουν με ψυχή και όχι για τα συμβόλαια».

Ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης είπε: «Μπήκαμε λίγο νευρικοί και χάσαμε το πρώτο σετ. Κάναμε το 1-1 σετ και μετά κάναμε το ματς εύκολο. Είμαστε όλοι καλή παρέα. Αυτό μας ένωνε ακόμα και στα δύσκολα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments