Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ποιοι παίκτες είναι στις λίστες για δανεισμό

ΠΑΟΚ: Ποιοι παίκτες είναι στις λίστες για δανεισμό
ΠΑΟΚ: Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει ο Δικέφαλος του βορά την νέα χρονιά. Ποιοι είναι στη λίστα για δανεισμό.

Μπροστά στην επόμενη σεζόν ο Δικέφαλος του βορά σκέφτεται τις κινήσεις του για να ανεβάσει την ομάδα. Φήμες ακούγονται για διάφορους παίκτες της Τούμπας που μπορεί να μεταναστεύσουν καθώς τους ζητάνε ομάδες του εξωτερικού και άλλοι μπορεί να δανειστούν καθώς δεν κατάφεραν να πείσουν την ομάδα για τις ικανότητές τους μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime ο Μιχάι και ο Λάμπρου είναι στη λίστα δανεισμού του ΠΑΟΚ. Αν και ο Μιχάι έβαλε το νικητήριο γκολ με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής, σπάζοντας το αήττητο του Πειραιά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η υπόθεση δεν «τσουλάει». Το ίδιο ισχύει και για τον Λάμπρου καθώς ούτε οι συμμετοχές ήταν πολλές ούτε ο προπονητής μοιάζει ευχαριστημένος.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023. Αμφότεροι βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, την SEG η οποία έχει network για να τους απορροφήσει στα ξένα. Αμφότεροι δε θέλουν να μείνουν σε καθεστώς αμφισβήτησης και απραξίας για δεύτερη σερί χρονιά. Οπότε, πάμε σε δανεισμό με ενδεχόμενη οψιόν αγοράς.

Ο Τσούμπα Άκπομ ακούγεται για την Φενέρμπαχτσε

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Τσούμπα Άκπομ συζητάει για τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trtspor.com.tr, ο Άγγλος επιθετικός του «Δικέφαλου» βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, η οποία παρακολουθεί καιρό τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σημειώνει πως ο Άκπομ είναι βασικός της στόχος για την επίθεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Φενέρ έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε 23 συμμετοχές έχει πετύχει 7 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Με βάση το έγκυρο σάιτ Transfermarkt, η ποδοσφαιρική του αξία «αγγίζει» τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος -με νιγηριανές ρίζες- ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2018. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε διάφορες ομάδες: Σιντ Τρούιντεν, Μπράιτον, Χαλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Κόβεντρι και Μπρέντφορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων», ενώ έχει γεννηθεί στο Λονδίνο το 1995 (στις 9 Οκτωβρίου). svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments