Ελλάδα

Ναύπακτος 19χρονη: Γέννησε μέσα στο σπίτι της – Νεκρό το βρέφος

Ναύπακτος 19χρονη: Γέννησε μέσα στο σπίτι της – Νεκρό το βρέφος
Ναύπακτος 19χρονη: Τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ η αστυνομία συνεχίζει ακόμα τις έρευνες.

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ναύπακτο το βράδυ της Δευτέρας, όταν μια 19χρονη κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα μωρό και λίγο μετά φέρεται να το στραγγάλισε με τα ίδια της τα χέρια. Σύμφωνα με το npress.gr, οι γονείς της 19χρονης ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο. Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας αλλά ήταν ήδη αργά. Η 19χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Στο νοσοκομείο πήγαν και ψυχίατροι προκειμένου να εξετάσουν την κοπέλα.

Ωστόσο το agriniopress δίνει μια άλλη εκδοχή στην τραγική υπόθεση αναφέροντας ότι η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της λόγω αιμορραγίας. Στο νοσοκομείο οι ιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προήλθε από τοκετό. Έτσι, ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί βρήκαν το νεογέννητο νεκρό στην τουαλέτα του σπιτιού της οικογένειας. Σχετική δικογραφία συντάσσεται από το Α.Τ. Ναυπακτίας. . Αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού. Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν ζωή και το σκότωσε η μητέρα του, τότε η δικογραφία σε βάρος της θα αλλάξει. Πάντως, πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου, η 19χρονη φέρεται να έχει πνίξει με τα χέρια της το μωρό, πληροφορία που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ιατροδικαστικό πόρισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments