Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: Έγκυος για δεύτερη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση με τον Πετρούνια [pics]

Βασιλική Μιλλούση: Έγκυος για δεύτερη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση με τον Πετρούνια [pics]
Βασιλική Μιλλούση: Έκανε γνωστό μέσω των social media πως εκείνη και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα γίνουν γονείς ξανά.

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας οι οποίοι ανακοίνωσαν αυτό το τόσο χαρμόσυνο νέο μέσω του Instagram.

Ήδη η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη

Έγκυος είναι για δεύτερη φορά η Βασιλική Μιλλούση και για αυτό τόσο η ίδια όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασαν μια σούπερ τρυφερή φωτογραφία, η οποία μάλιστα, θύμιζε την εικίνα που είχαν δημοσιεύσει πριν από έναν χρόνο όταν και ενημέρωσαν τους χιλιάδες ακολούθους τους πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Έτσι, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης κορούλας τους.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κρατά την κορούλα της και ο χρυσός Ολυμπιονίκης φιλά την, ήδη φουσκωμένη, κοιλιά της. Η πρωταθλήτρια ανακοίνωσε εξάλλου, την εγκυμοσύνη της με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που είχε ανακοινώσει και τον πρώτο ερχομό του παιδιού τους.

Παρόμοια φωτογραφία, έναν χρόνο μετά

Και η Βασιλική Μιλλούση έγραψε στην ανάρτηση «Ίδιο μέρος, διπλή χαρά… Ναι είμαι έγκυος ξανά», ενώ πλήθος από τους followers της έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα στο αγαπημένο ζευγάρι. Και να τονισθεί πως είναι, αν όχι η πιο πετυχημένη της φωτογραφία, σίγουρα από τις πιο αγαπημένες των χιλιάδων ακολούθων της αφού συγκέντρωσε παραπάνω από πενήντα τρεις χιλιάδες likes.

Από την άλλη, και ο Έλληνας αθλητής ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις, όπως το ότι έχει αναδειχθεί Χρυσός Ολυμπιονίκης το 2016 ενώ είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και άλλες τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, δημοσίευσε την ίδια ακριβώς φωτογραφία, σχολιάζοντας πως «η ευτυχία είναι διπλή», καταφέρνοντας να συγκεντρώσει κοντά στα εβδομήντα χιλιάδες likes.

Ποιος θα βαφτίσει την κόρη τους;

Θυμίζουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε επισημοποιήσει την κουμπαριά του με τον Χρήστο Μάστορα, αφού ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» θα βαφτίσει την κόρη του Ολυμπιονίκη αν και τώρα ο Έλληνας αθλητής και η Βασιλική Μιλλούση περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments