Lifestyle

Βερίνα Ευαγγέλου: Η πιο hot ραδιοφωνική παραγωγός

Βερίνα Ευαγγέλου: Η πιο hot ραδιοφωνική παραγωγός
Βερίνα Ευαγγέλου: Κάθε ημέρα από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 13:00 την ακούμε στον Sfera 102,2.

Αν ο έρωτας στα ερτζιανά είχε πρόσωπο, αναμφίβολα αυτό θα ήταν της Βερίνας Ευαγγέλου. Το πανέμορφο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου κρατά συντροφιά στους ακροατές του sfera 102,2 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι και τις 13:00. Σίγουρα πολλοί αν την δουν στο δρόμο θα την θαυμάσουν αλλά δεν θα την αναγνωρίσουν, ενώ αν ακούσουν την όμορφη χροιά της φωνής της θα μαγευτούν. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Espresso θα πει: “Το να μην σε αναγνωρίζουν όλοι εμφανισιακά αλλά μόνο από τη φωνή έχει και τη γλύκα του. Βέβαια τώρα με τα social media πολλοί ξέρουν πως και ποια είμαι”.

Φωνή γεμάτη νάζι, ατάκες φωτιά και χιούμορ είναι ό,τι θα εκλάβει ένας ακροατής. Και αν πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου αισθάνεται κάποια ασφάλεια, στην κανονική της ζωή είναι αρκετά ντροπαλή και επιφυλακτική. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, το ραδιόφωνο ήταν πάντα αυτό που ήθελε να κάνει. “Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που πάντα ονειρευόμουν. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήταν δύσκολα μέχρι να βρω τα πατήματά μου, ποτέ όμως δεν φοβήθηκα, γιατί έχω μάθει να δουλεύω πολύ και συνέχεια να προσπαθώ για το καλύτερο. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι το σπίτι μου και δεν αλλάζω με τίποτα το συναίσθημα πίσω από το μικρόφωνο”.

Η Βερίνα Ευαγγέλου μπορεί να είναι single στην προσωπική της ζωή αλλά γενικά δε βγάζει προς τα έξω σχέσεις και γνωριμίες της. Σπάνια θα την δούμε σε κοσμικά event αλλά και σε στήλες lifestyle περιοδικών. Έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα το πως πουλάει την δική της εικόνα. Όσο για το μέλλον της και για το εάν θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση η Βερίνα θα πει: “Σίγουρα το ραδιόφωνο δεν θα ήθελα να το αφήσω. Όσα χρόνια έχω τη δυνατότητα θέλω να βρίσκομαι στο μικρόφωνο και να είμαι η παρέα του κόσμου.

Είμαι δεμένη με το ραδιόφωνο. Όμως και ο χώρος της τηλεόρασης με εξιτάρει. Η τηλεόραση δεν είναι όμως μόνο το φαίνεσθαι. Όταν το κάνω θέλω να ξέρω τα πάντα μέχρι και τι κάνει το τελευταίο κουμπάκι στο πλατό, πως στήνεις μια εκπομπή, τα πάντα. Πιστεύω πως για να βγεις μπροστά πρέπει να ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Μόνο έτσι έχεις διάρκεια στον χώρο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments