Lifestyle

Ταμίλα Κουλίεβα: Τα πε χθες με τον Γρηγόρη Βαλτινό

Ταμίλα Κουλίεβα: Τα πε χθες με τον Γρηγόρη Βαλτινό
Ταμίλα Κουλίεβα: Για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα και για τις σχέσεις της με τους γονείς της μίλησε χθες η ηθοποιός στη «συνάντησή» της με τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Στη χθεσινή εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν και τα είπανε εκ βαθέων δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου. Οι ηθοποιοί Ταμίλα Κουλίεβα και Γρηγόρης Βαλτινός μίλησαν για το θέατρο, για την παράσταση «Κωστής Παλαμάς-Οι μούσες που αγάπησα» στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί αλλά και για τη ζωή τους, τις σχέσεις τους και για τις σχέσεις που καθορίζουν ίσως περισσότερο από τις άλλες τις σχέσεις με τους γονείς.

Από τη Ρωσία στην Ελλάδα

Σε κάποιο σημείο της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Βαλτινός ρώτησε την επιτυχημένη ηθοποιό για το πώς ο έρωτας την έφερε στην Ελλάδα και ποια ήταν τα συναισθήματά της τα πρώτα χρόνια εδώ. «Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευτήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών» εξιστορήθηκε εκείνη:

Η σχέση της ηθοποιού με τους γονείς της

Στη συνέχεια, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της και την ανάγκη που είχε να γίνει αποδεκτή από εκείνους. Όσον αφορά στη μητέρα της, η ηθοποιός εξήγησε ότι άργησε να έρθει η στιγμή να της πει το πρώτο “μπράβο” για όσα είχε καταφέρει μέσα από το θέατρο και μόνο από μία τυχαία συγκυρία συνειδητοποίησε πόσο επιτυχημένη ήταν στην Ελλάδα η κόρη της.

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς. Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments