Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η επιστροφή του στο ΣΕΦ

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η επιστροφή του στο ΣΕΦ
Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί και επισήμως από τους «ερυθρόλευκους» ο Κώστας Σλούκας.

Τις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν, θα τελειώσει το θέμα του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε και αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά ο Έλληνας διεθνής γκαρντ αποτελεί παρελθόν από τον τουρκικό σύλλογο που περίμενε να βρει τον αντικαταστάτη του για να τον αποδεσμεύσει. Ένας όνειρο λοιπόν τόσο του ίδιου του Κώστα Σλούκα, όσο και της διοίκησης αλλά και του κόσμου παίρνει σάρκα και οστά.

Ο 30χρονος επιστρέφει στο λιμάνι…

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει βρει τον βασικό της πόιντ γκαρντ, ο οποίος ακούσει στο όνομα Λορέντζο Μπράουν. Έτσι, αφού πλέον υπάρχει ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Σλούκα το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το διαζύγιο, με τον Έλληνα αθλητή να ντύνεται ξανά στα “ερυθρόλευκα”. Ύστερα από σχεδόν 3,5 μήνες το “θρίλερ” αυτό λαμβάνει τέλος. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, πως η Φενέρ είχε κάνει πρόταση μείωσης αποδοχών στον Έλληνα γκαρντ, την οποία ο παίκτης δεν αποδέχθηκε. Έχει δείξει σεβασμό και κατανόηση στην αλλαγή σελίδας στον σύλλογο, δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις, αλλά έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για προσωπικούς λόγους. Είναι γνωστό άλλωστε πως ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στο εξωτερικό θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ώστε να βρεθεί και πάλι κοντά με την οικογένεια του. Τονίζεται, ότι από τον χωρισμό αυτό οι Τούρκοι θα εξοικονομήσουν από το μπάτζετ τους κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως ενώ ο παίκτης δήλωσε πρόθυμος να χαρίσει και ορισμένα από τα χρωστούμενα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο ρόστερ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τους Χασάν Μάρτιν, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Άαρον Χάρισον, Τσαρλς Τζένκινς και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Παράλληλα, η συνεργασία με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ ανανεώθηκε ενώ ο Κώστας Παπανικολάου, ο Σακίελ ΜακΚίσικ και ο Οκτάβιους Έλις είχαν συμβόλαιο σε ισχύ. Το ίδιο και ο Αντώνης Κόνιαρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments