Ελλάδα

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ
Επεισόδια ΑΣΟΕΕ: Ένταση επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πατησίων με την οδό να είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο μπήκαν στο εσωτερικό της σχολής στην Πατησίων. Τους συγκεντρωμένους παρακολουθούν, διακριτικά προς το παρόν, δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι νεαροί που κλείστηκαν στην ΑΣΟΕΕ είχαν λάβει νωρίτερα μέρος σε συλλαλητήριο υπέρ των προσφύγων και των μεταναστών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας. Φτάνοντας στο ύψος της σχολής, τα περίπου 50 άτομα πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς. Μέχρι τις 20:30 το βράδυ η οδός Πατησίων ήταν κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για συλλήψεις.

Νωρίτερα, στην πλατεία Βικτωρίας, έγιναν παράλληλες συγκεντρώσεις για το μεταναστευτικό: ΚΕΕΡΦΑ και νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από την μια και ακροδεξιοί, ομάδες πολιτών που αυτοαποκαλούνται «επιτροπές κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα και Πλατείας Αμερικής» και διαδηλωτές «κατά της ισλαμοποίησης» από την άλλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments