Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [15/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [15/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [15/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [15/07/20].

Κριός

Αν σκέφτεσαι συνεχώς ένα επώδυνο επεισόδιο στη σχέση σου, τότε θα ωφεληθείς αν ανοιχτείς και μιλήσεις σε έναν κοντινό σου φίλο. Ίσως αυτό το άτομο επειδή γνωρίζει την ιστορία σου, να σου προσφέρει κάποια σοφή συμβουλή. Το μόνο σίγουρο είναι να μην παλεύεις μόνη σου με αυτό το περίπλοκο θέμα. Επειδή αυτό το άτομο έχει όλη τη διάθεση να σε βοηθήσει. Και είναι καθησυχαστικό το γεγονός, πως σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ταύρος

Για να σημειώσεις πρόοδο στην ερωτική σου ζωή, καλό είναι να ασκήσεις πίεση αυτό το διάστημα. Μην συνεχίζεις όμως να επαναλαμβάνεις τις προσπάθειες σε κάτι, που θέλει το χρόνο του για να εκδηλωθεί. Μπορεί να αντιμετωπίζεις αβέβαιες καταστάσεις, αλλά με την πίεση, θα δημιουργήσεις επιπλοκές κι όχι λύσεις. Αν αυτό που θέλεις είναι η ηρεμία, η αρμονία ή η ισορροπία, τότε να θυμάσαι πως παίρνεις ό,τι δίνεις.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά, ή η έλλειψή τους, θα είναι το κύριο θέμα διαμάχης στα ερωτικά σου. Όμως θα σε βοηθήσει να βρεις δημιουργικές λύσεις για το οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Είναι καθησυχαστικό το να γνωρίζεις με το ταίρι σου, πως μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας χωρίς να ξεμείνετε από χρήματα. Μια εναλλακτική περιπέτεια πλησιάζει.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να έχεις επιλεκτικές φιλοδοξίες που θα τις βάλεις στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πόση ενέργεια θα χρειαστείς και πόση θα σου απομείνει για να προσφέρεις στη σχέση σου. Αν τα πρόσφατα γεγονότα σε έχουν αποστραγγίσει ενεργειακά, τότε οφείλεις στον εαυτό σου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η χαρά και η αισιοδοξία στο πρόσωπό σου. Δεν έχεις χάσει το κέφι σου, απλά χρειάζεται μια ευκαιρία για να αναβιώσει.

Λέων

Η ανεμελιά μπορεί να μην είναι κακή ιδέα για την αγάπη και τον ρομαντισμό τώρα. Αλλά προσπάθησε να δείχνεις και υπευθυνότητα όπου είναι απαραίτητο. Όπως επίσης, πρέπει να γνωρίζεις πώς θα αντιμετωπίζεις τις αλλαγές στα ερωτικά σου. Ξέρεις πως δεν θα αφήσεις το παθιασμένο δυναμικό σου ανεκμετάλλευτο εξαιτίας του φόβου. Θα νιώσεις πως πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να για ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος.

Παρθένος

Αν ο αγαπημένος σου χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη, τότε ξέρεις πως είσαι έτοιμη να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να τον βοηθήσεις. Αλλά δεν θα φανείς αναίσθητη αν του επισημάνεις τη λεπτή γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στο πρόβλημά του- που ίσως επιχειρεί με τον τρόπο του- να το κάνει και δικό σου πρόβλημα. Σίγουρα θέλεις να υπάρχει ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς μια λύση που να ικανοποιεί και τους δυο σας.

Ζυγός

Αν αισθάνεσαι πως στη σχέση σου επικρατεί μια διάθεση ισχύος, τότε αυτό θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Να θυμάσαι όμως πως τη δύναμη για να διατηρείς την ειρήνη στο δεσμό σου, την έχεις εσύ. Αν υπάρχει πραγματική ανισορροπία ή ανισότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, τότε συζήτησε το θέμα με το ταίρι σου. Η θετική σου στάση και η υπομονή σου, θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα στείλεις επίσης ένα σαφές μήνυμα στον εραστή σου, για την άρνησή σου να προκαλέσεις παραπάνω διαφωνίες.

Σκορπιός

Μπορεί οι αβάσιμες ανησυχίες σου, να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Ή ίσως βλέπεις με απαισιοδοξία κάτι που στο παρελθόν σε γέμιζε αισιοδοξία. Ανεξάρτητα από ό, τι προκύπτει από τις σκιές, έχεις τη δύναμη να αποφασίσεις αν η αρνητικότητα υπερισχύει της θετικότητας, ή το αντίστροφο. Επέλεξε να εξαφανίσεις την αρνητικότητα.

Τοξότης

Με πολλούς τρόπους, μια απόφαση θα ήταν πιθανότατα πιο εύκολη, αν είχες την υποστήριξη του αγαπημένου σου. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά μπορεί να είναι μέρος ενός τρέχοντος ζητήματος. Το κύριο πρόβλημα γύρω από αυτό μπορεί να είναι η αδυναμία του να καταλάβει αυτό που χρειάζεσαι. Υπενθύμισέ του, πως χρειάζεται να συζητήσετε.. γιατί αυτό που θα αποφασίσεις, τον επηρεάζει άμεσα.

Αιγόκερως

Δεν σε ικανοποιούν μόνο οι επαγγελματικές σου ικανότητες, που σε ανεβάζουν στην κορυφή. Θέλεις και τα ερωτικά σου να είναι πετυχημένα. Όταν ακολουθείς αυτό που λέει η καρδιά σου, τότε είσαι αληθινή με τον εαυτό σου. Αλλά το ταίρι σου, μπορεί να νιώθει πως απειλείται… από το γεγονός πως έχεις άλλα ενδιαφέροντα, επιδιώξεις ή πάθη. Υπενθύμισέ του ότι, με τη σωστή στάση από την πλευρά του, κάθε επιτυχία σου μπορεί μόνο να ενισχύσει τη σχέση σας.

Υδροχόος

Ενώ η Σελήνη επηρεάζει την οικογενειακή ζωή και τις ρίζες, η επιθυμία σου να απομακρυνθείς ή να αποσυνδεθείς, μπορεί να γίνει ισχυρή. Είσαι όμως πρόθυμη να επιστρέψεις μετά από μια μικρή απομόνωση ειδικά αν πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να διατηρήσεις την ειρήνη με το ταίρι σου. Απαιτείται προσπάθεια για να αλλάξεις οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια και να κάνεις ένα ουσιαστικό βήμα για να διατηρήσεις όμορφες τις καταστάσεις.

Ιχθύες

Προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να νιώσεις χαρούμενη. Απέφυγε ό,τι εξαντλεί την ενέργειά σου. Αν ξεκινήσεις διαλογισμό, θα σου φανεί πολύ χρήσιμος. Ο επαναπροσδιορισμός του εαυτού σου, είναι ο τρόπος για να το πετύχεις. Το να είσαι ο καλύτερος σύντροφος για το ταίρι σου, εξαρτάται από την ικανότητα και την προθυμία σου να φροντίσεις πρώτα, τον εαυτό σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments