Lifestyle

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα ότι αυτός είναι τομάρι

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα ότι αυτός είναι τομάρι
Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποκάλυψε αν συμπάθησε τελικά τον ήρωα που υποδύεται.

Για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του ως Θωμάς Κυπραίος μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τη δημοσιογράφο Εύη Βαλή.

Πόσο δύσκολο του ήταν να συμπαθήσει τον χαρακτήρα του;

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε πως δεν συμπάθησε από νωρίς τον ήρωα που υποδύεται και αυτό ήταν κάτι που είχε εκφράσει από νωρίς στον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο. Όσο για το αν του πήρε χρόνο να συμπαθήσει τον Κυπραίο, απάντησε ως εξής: «Πολύ! Στην αρχή αυτό έλεγα στον Λευτέρη, ότι δεν θέλω να κάνω πάλι κάποιον πολύ κακό. Και εκείνος μου έλεγε ότι δεν είναι κακός και ότι θα δω. Έπαιρνα λοιπόν, στα χέρια μου τα σενάρια και του έλεγα, τι δεν είναι κακός, αυτός είναι τομάρι!».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για λίγο ταυτίστηκα με αυτό το… τομάρι»»

Και συνέχισε: «Προσπάθησα πολύ και μέσα από συζητήσεις με τη Μελίνα να του δώσω μια άλλη χροιά και έναν άλλο τόνο, ούτως ώστε να μην είναι μονόπλευρος. Γενικώς δεν μου αρέσουν οι μονόπλευροι χαρακτήρες. Επειδή ξέρω ότι πολύ συχνά οι ηθοποιοί τυποποιούνται από αυτά που κάνουν και αυτός είναι ο εχθρός μου σε όλες τις δουλειές που κάνω, προσπάθησα να βρω τις λεπτές ισορροπίες αυτού του χαρακτήρα και να του δώσω και κάτι άλλο».

«Ήθελα κάτι που θα κάνει τον κόσμο να τον καταλάβει, να συμπνεύσει μαζί του με κάποιο τρόπο. Νομίζω ότι αυτό έγινε. Δηλαδή το γεγονός ότι μου μιλάνε ακόμα στο δρόμο και δεν αλλάζουν πορεία όταν με συναντάνε, νομίζω ότι είναι καλό»! Και αναγνώρισε πως ο κόσμος έχει έναν θαυμασμό απέναντι «στη δουλειά που κάνουμε. Μου σχολιάζουν το πόσο καλά υποδύομαι αυτόν το χαρακτήρα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για λίγο ταυτίστηκα με αυτό το… τομάρι».

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments