Πολιτική

Επίσκεψη Τσίπρα: Σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη Τσίπρα: Σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσκεψη Τσίπρα: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού στα δύο ελληνικά νησιά του Ιονίου.

Τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου και αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στα δύο αυτά ελληνικά νησιά του Ιονίου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και εργαζόμενους ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα θα έχει ως εξής, σύμφωνα με πληροφορίες

Πέμπτη 16 Ιουλίου – Ζάκυνθος

  • 11:00 Περιοδεία στο κέντρο της πόλης
  • 11:30 Σύσκεψη με φορείς του νησιού (Αίθουσα σωματείου της «Λέσχης Ζάκυνθος»)
  • 13:00 Συνάντηση με εργαζόμενους από τον κλάδο του τουρισμού

Παρασκευή 17 Ιουλίου – Κεφαλονιά

  • 10:30 Περιοδεία στο κέντρο του Αργοστολίου
  • 11.00 Συνάντηση με φορείς του νησιού (Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς)
  • 13.00 Σύσκεψη με τους Δημάρχους του νομού Κεφαλληνίας (Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης) στο Δημαρχείο Αργοστολίου
  • 14:30 Επίσκεψη στο Ληξούρι

 Πριν από λίγες ημέρες ήταν στη Νάξο

Επίσκεψη στο νησί της Νάξου πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νησί στις 11.00 το πρωί, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον βουλευτή Κυκλάδων, Νίκο Συρμαλένιο, ενώ ο κος Τσίπρας είχε συναντήσεις με φορείς και συλλόγους του νησιού καθώς και με εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, που έφτασε στη Νάξο νωρίτερα με προηγούμενη πτήση, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Μιχάλης Φραγκίσκος, το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Αναστασία Σαπουνά από την Άνδρο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου κ.ά.

Και πιο πριν είχε ταξιδέψει μέχρι την Κέρκυρα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για «ανυπαρξία σχεδίου, ασυνεννοησία, ερασιτεχνισμό», με αποτέλεσμα ένα «πρωτοφανές μπάχαλο» στην επανεκκίνηση του τουρισμού, άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Κέρκυρα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για «δραματική και τραγική» εικόνα σε όλα τα μεγάλα νησιά, για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, επιρρίπτοντας στην κυβέρνηση την ευθύνη για την επιδείνωση της κατάστασης.

Και κάλεσε την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη «να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να στηρίξουν τον κόσμο της εργασίας και τις επιχειρήσεις και κυρίως να σταματήσουν αυτό το απίστευτο αλαλούμ σε σχέση με την επανεκκίνηση του τουρισμού». Σε διαφορετική περίπτωση, τόνισε, το φθινόπωρο δεν θα μιλάμε για στήριξη της εργασίας και των επιχειρήσεων, αλλά για οργάνωση συσσιτίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments