Αθλητισμός

Ρούμπεν Μασέδο Παναθηναϊκός: Στη λίστα του «τριφυλλιού» ο Πορτογάλος

Ρούμπεν Μασέδο Παναθηναϊκός: Στη λίστα του «τριφυλλιού» ο Πορτογάλος
Ρούμπεν Μασέδο Παναθηναϊκός: Την περίπτωση του εξτρέμ της Αβές, Ρούμπεν Μασέδο, φέρεται να εξετάζουν οι «πράσινοι».

Ακόμη ένα όνομα που παίζει στα μεταγραφικά νέα του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να σχεδιάζουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να έρθουν στο Κορωπί. Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Ρούμπεν Μασέδο. Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Τσάβι Ρόκα τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ανήκει στην Ντεσπορτίβο Αβές και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό “φτερό” της επίθεσης, αν και είναι δεξιοπόδαρος.

Ο Μασέδο ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της Πόρτο, αν και δεν μπόρεσε να βρει ποτέ το δρόμο για την πρώτη ομάδα των “δράκων”, παρότι είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στα τμήματα υποδομής και κατέκτησε με τον πορτογαλικό σύλλογο το Youth League το 2016. Πήγε ως δανεικός στην Βαρζίμ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018, ακολούθησε ακόμη ένας δανεισμός στην Τσάβες το 2019, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Πόρτο τον παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή στην Αβές. Στην εφετινή χρονιά, μετράει 21 αγώνες στη “LIGA NOS”, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε πολύ καλούς αριθμούς, παίζοντας ως αριστερός winger.

Έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Αβές, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, υπάρχει φόρμουλα βάσει της οποίας μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστο κόστος. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο Ρόκα παρακολουθεί τον Μασέδο εδώ και καιρό και φέρεται να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του για τον εξτρέμ που θα πλαισιώσει τον Αϊτόρ, τον Χατζηγιοβάνη, τον Εμμανουηλίδη στα “φτερά” της επίθεσης του “τριφυλλιού” της περιόδου 2020-2021.

Τελειώνει του Βιγιαφάνιες:

Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να συζητούν τους τελικούς όρους της συμφωνίας σε ένα “deal” που δεν πρόκειται να χαλάσει. Η πλευρά του παίκτη Αργεντινού θέλει να βάλει συγκεκριμένους όρους, τόσο ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, όσο και σε κάποια ακόμη σκέλη του συμβολαίου. Με κυριότερο να πάρει ο ίδιος 10% σε ενδεχόμενη νέα μεταγραφή του στο εξωτερικό. Άλλωστε τόσα λεφτά χάρισε στη Μαζατλάν για να μείνει ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments