Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης επιστροφή: Για ποια ομάδα γυρίζει στην Ελλάδα

Σωτήρης Νίνης επιστροφή: Για ποια ομάδα γυρίζει στην Ελλάδα
Σωτήρης Νίνης επιστροφή: Η Ρόδος θέλει να κάνει την έκπληξη και να φέρει πίσω τον πρώην διεθνή χαφ στην Ελλάδα.

Όταν ξεκίνησε την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης είχε θεωρηθεί το κορυφαίο ταλέντο στην Ελλάδα και ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στην Ευρώπη. Η καριέρα του είχε τα πάνω της και τα κάτω της και σίγουρα ο χαρισματικός μέσος δεν έφτασε στο peak που θα μπορούσε.

Τώρα, την έκπληξη με την απόκτησή του θέλει να κάνει η Ρόδος. Η ομάδα του «νησιού των Ιπποτών» κέρδισε πρόσφατα την άνοδο της στη Super League 2 από τη Γ’ Εθνική και θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον 30χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μια ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά στη Super League 1. Να σημειώσουμε ότι ο Νίνης αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ και μια επιστροφή στην Ελλάδα σίγουρα δεν είναι εκτός των πλάνων του πρώην διεθνούς. Στον Παναθηναϊκό είχε αγωνιστεί το διάστημα 2006-12 και 2015-16.

Τον Απρίλιο του 2020 ο Νίνης είχε δώσει συνέντευξη στο sport24.gr, στην οποία εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει πίσω στα ελληνικά γήπεδα. Τότε σε ερώτηση για ποιο λόγο είναι χωρίς ομάδα είχε απαντήσει: «Είναι πολλοί οι λόγοι δεν ήθελα να πάω κάπου μόνο και μόνο για να πάω. Ήθελα να είμαι μέλος μιας ομάδας που θα μου δώσει αυτό που θέλω. Ψάχνω να βρω ένα κίνητρο, ένα ωραίο περιβάλλον και να δώσω αυτό που μπορώ. Έχω δίψα να παίξω».

Για το πως έβλεπε τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη είχε δηλώσει:

«Αρκετά θετικά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μου αρέσει να τους βλέπω, ειδικά τους μικρούς και παθιασμένους, που στεναχωριούνται όταν χάνουν. Έχουν έναν καλό προπονητή που ξέρει το μέγεθος της ομάδας. Μακάρι να ήταν διαφορετικές οι συνθήκες και αυτά τα παιδιά να στηριχθούν ακόμα περισσότερο και να μπορέσει η ομάδα να βγάλει κάποιο κέρδος».

Επίσης, είχε μιλήσει για το πότε ήταν σε καλύτερη κατάσταση ποδοσφαιρικά: «Την τριετία μετά το ντάμπλ. Από το 2010 μέχρι το 2014 αλλά και τη χρονιά που γύρισα στον Παναθηναϊκό είχα δουλέψει αρκετά. Αν έλεγες σε κάποιον ποδοσφαιριστή που ήταν τρεις μήνες έξω πως μέσα σε ένα εξάμηνο θα είναι στην εθνική, βασικός στον Παναθηναϊκό δεν θα το πίστευε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments