Ελλάδα

Ο Σύριζα πήρε μπάλα και παίζει μπάσκετ

Ο Σύριζα πήρε μπάλα και παίζει μπάσκετ
Πρώτοι στα βουλευτικά τους καθήκοντα, πρώτοι και στον αθλητισμό.

Ευκαιρία να αθληθούν και να ξετυλίξουν το μπασκετικό τους ταλέντο βρήκαν βουλευτές του Σύριζα, οι οποίοι βρέθηκαν στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ του Eurohoops των Παπαλουκά και Διαμαντίδη απολαμβάνοντας το εξαιρετικό αυτό άθλημα. Οι Γιάννης Σαρακιώτης, Διονύσης Καλαματιανός, Χάρης Μαμουλάκης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης έβγαλαν τα σακάκια, φόρεσαν σορτσάκια και αθλητικά παπούτσια και παρέα με φίλους έπαιξαν μαζί με φίλους τους αρκετά μονάκια!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται πως οι βουλευτές του Σύριζα κατέχουν το άθλημα και αν η φύση τους είχε προικίσει με μερικούς πόντους παραπάνω δεν αποκλείεται να έκαναν και διεθνή καριέρα στα παρκέ του κόσμου. Γιατί από ταλέντο, όπως φάνηκε όχι μόνο στις φωτογραφίες, αλλά και από θαμώνες που βρέθηκαν στο ίδιο κλειστό γήπεδο, διαθέτουν αρκετό.

Δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένοι βουλευτές να αποτελέσουν και τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ του Σύριζα ενώ θα μπορούσαν να παίξουν και στην αντίστοιχη ομάδα της Βουλής παρέα και με γαλάζιους και πράσινους συναδέλφους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες καρφώματα δεν υπήρξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ αρκετά ήταν τα σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. Όταν τα πόδια “βάρυναν” και οι μπλούζες άλλαξαν χρώμα από τον ιδρώτα, τα συγκεκριμένα σουτ έβρισκαν και αέρα, όπως παρατήρησε θαμώνας ο οποίος απολάμβανε το παιχνίδι.

Ο καρπός του χεριού έσπαγε και η μπάλα “χλάτσαρε” στο διχτάκι της μπασκέτας ενώ επιφωνήματα χαράς έσπαγαν για λίγα δευτερόλεπτα τις φωνές-οδηγίες και τον χτύπο της μπάλας στο παρκέ. Το σκορ έμεινε κρυφό από τους θαμώνες. Άλλωστε τα παιχνίδια μονού είναι είτε στα 11 είτε στα 21.

Οι συγκεκριμένοι βουλευτές είναι από τους πιο ενεργούς κοινοβουλευτικά μέσα στο κόμμα της Κουμουνδούρου και χαίρουν την εκτίμηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στα Ιόνια νησιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν βρισκόταν στην Αθήνα να έκλεβε λίγο χρόνο και εκείνος για να παίξει μαζί τους με την πορτοκαλί θεά.  Άλλωστε ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον πρόεδρο του Σύριζα να παρακολουθεί αγώνες  μπάσκετ της αγαπημένης του ομάδας του εξάκις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments